Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Cine schimbă România? Cine schimbă România - Elisabeta Lipă, titanul canotajului românesc (VIDEO)

Cine schimbă România - Elisabeta Lipă, titanul canotajului românesc (VIDEO)

Un articol de: |
B1 TV

 continuă campania de conştientizare civică „Cine schimbă România”, lansată împreună cu mai multe canale media, care îşi propune promovarea publică a resurselor ce pot regenera societatea românească. Campania, cea mai amplă din presa noastră, se adresează tuturor românilor care pur şi simplu s-au săturat să mai fie spectatori la degradarea continuă a propriei ţări şi este deschisă oricui doreşte să se implice în promovarea oamenilor şi a soluţiilor care pot schimba cu adevărat România în bine.

Dacă ar exista un munte al canotajului, Elisabeta Lipă ar fi omul care a atins cel mai înalt vârf! Cu 8 medalii olimpice, canotoarea româncă este un simbol al sportului de pretutindeni. Datorită ei, în toată lumea imnul României s-a auzit de sute de ori iar tricolorul s-a îmbătat cu parfumul celui mai înalt catarg al premiaților. Totul din dragoste pentru sport, România și dorința de a reuși. Dacă ar putea, i-ar transforma pe toți românii în campioni. Nu doar în sport, ci în viața de zi cu zi!

„Să ieși campion este un lucru atât de frumos, în momentul acela ești unic. Steagul fluturând pe cel mai înalt catarg, imnul când se intonează, simți că munca ta de 4 ani de zile într-adevăr a fost răsplătită cu cel mai mare succes”, spune Elisabeta Lipă, preşedinte CS Dinamo Bucureşti.

Sportiv de performanță, Elisabeta Lipă și-ar dori ca și în viața de zi cu zi, românii să încerce senzațiile reușitei unui campion. Cu siguranță, România ar fi altfel.

„Munca unui campion, că este el la birou sau nu știu, în construcții, în orice doemniu,  munca aceluia nu se vede cum se vede în sport. Dar cu siguranță să ajungi campion trebuie să ai calități, să muncești, să fi serios, să-ți dorești și cu siguranță toate aceste calități adunate ne-ar face să fim altfel apreciați și noi ca oameni, și noi ca țară”
, mărturisește Elisabeta.

După ce a călătorit în toată lumea, pentru canotoarea noastră de Aur, România se vede un pic altfel.

„Ar trebui schimbată țară sau oamenii din ea? Doamne ferește! Țara nu avem de ce s-o schimbăm! Pentru că suntem norocoși! Avem o țară frumoasă care are de toate. Am demonstrat că avem oameni cu care ne mândrim. Dar sunt prea puțini acei oameni care ne fac mândri că suntem români”, mai spune Elisabeta.

Putem totuși schimba lucrurile, crede președintele clubului sportiv Dinamo. Doar să avem curajul s-o luăm de la capăt.

„Ne supărăm pe România, România nu are nici o vină. Oameniii care trăiesc în ea, numai ei sunt cei mai în măsură să tragă linie, sau să tragem linie, să conștientizăm că nu mai putem să mergem în continuare în același fel și să încercăm să facem altceva ca să facem România asta cunoscută în lume altfel de cât e cunoscută acum, altfel decât este cunoscută la ora actuală”, susține Elisabeta Lipă.

Elisabeta Lipă, titanul canotajului
Embed:
Citeşte mai multe despre:   Elisabeta Lipa,   canotaj,   campionala,   presedinte cs dinamo bucuresti
Recomandă stirea:
email