Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Cine schimbă România? Cine schimbă România - Profesor Doctor Mihai Voiculescu, șeful clinicii Fundeni

Cine schimbă România - Profesor Doctor Mihai Voiculescu, șeful clinicii Fundeni

Un articol de: |
B1 TV

 continuă campania de conştientizare civică „Cine schimbă România”, lansată împreună cu mai multe canale media, care îşi propune promovarea publică a resurselor ce pot regenera societatea românească. Campania, cea mai amplă din presa noastră, se adresează tuturor românilor care pur şi simplu s-au săturat să mai fie spectatori la degradarea continuă a propriei ţări şi este deschisă oricui doreşte să se implice în promovarea oamenilor şi a soluţiilor care pot schimba cu adevărat România în bine.

De-a lungul anilor a pierdut șirul oamenilor pe care i-a salvat. Sunt mulţi cei care l-au avut, iar apoi au ajuns medici devotați și buni profesioniști. Profesor Doctor Mihai Voiculescu este unul dintre marii români. Un doctor care crede că pacientului "România" îi trebuie extirpată tumora "individualismul". În contrapondere ar dori ca inteligența românilor să se manifeste liber și să reușim să ne păstrăm în țară valorile. Dacă ar putea, profesorul Mihai Voiculescu ar opera caracterul României. I-ar extirpa o tumoră care parcă ne îmbolnăveşte de la zi la zi tot mai mult.

“Aș păstra intelegența poporului român, și aș înlătura individualismul fiecărui subiect în parte care cred că în mod exagerat uită nu numai de țară dar de prieteni, de familie și-i trădează. Cred că suntem un popor inteligent dar cred că excesiv de preocupat de propria persoană”, a declarat profesorul Voiculescu.

Un individualism care, probabil, vine din copilărie, numai că, tocmai de acolo, din cei 7 ani de acasă ar trebui să cimentăm destinul.

”Ce ne garantează o reușită în viață? munca. Dar nu ne putem menține decât prin caracter, prin educație și acestea sunt de la părinți și se desăvârșesc în primii 7 ani din viață când educația pe care o primim ne va însoții toată viața și va fi girul menținerii performanțelor și a reușitei”, a precizat șeful clinicii Fundeni.

Pentru profesorul Voiculescu, România poate deveni o națiune mult mai apreciată, chiar mai bogată. Asta, dacă vom reuși să profităm și să înțelegem care sunt șansele noastre reale.

“România are o șansă extraordinară, prin poziția geografică, prin resursele pe care le avem și acuma au fost desecretizate și cred că fiecare român conștientizează ce bogată e țara asta. Ne mai rămâne să fim ordonați, disciplinați și să acționăm coerent”, a spus medicul.  

Șeful clinicii de medicină internă de la Spitalul Fundeni trage și un semnal de alarmă. Medicina, profesia și iubirea lui este în pericol.

“Starea pacientului trebuie să vă mărturisesc că este una disperată pentru că vă rog să socotiți că o cincime din medici au părăsit țara, s-au îndreptat către alte locuri după planetă. Ne-au plecat cei mai buni și cei mai tineri”, a precizat Mihai Voiculescu.

Chiar și așa, profesorul rămâne optimist. Șanse sunt pentru români și România.

“Poporul român se poate salva pornind chiar de la datele lui primare. E un popor inteligent. Trebuie motivat, trebuie urgent să identificăm repere, personalități care să constituie exemple și față de care tinerii să adere, să coaguleze”, a subliniat Profesor Doctor Mihai Voiculescu.

Profesor Doctor Mihai Voiculescu, șef clinică Fundeni
Embed:



Citeşte mai multe despre:   Cine schimba Romania,   mihai voiculescu,   sef clinica fundeni,   doctor,   medic
Recomandă stirea:
email
 
 
+ adauga comentariu COMENTARII (3):
 • 1. De Estrella | 15 Martie 2014 18:42

  nu cred ca justitia are moaca astia de sta in ghnencui,pe ea o poate lua motanul daca mai are cu ce la alte chestii interesanteeeeeeeeeeeeeeeeeeeee,daca nu pot sa citeasca impreuna etichetale de la niste sticle

 • 2. De Brooke | 14 Martie 2014 21:47

  a comentat: Bine a zis cine a zis circ este, circ va fi in cionntuare, dale la romani politica pe paine si televizor cat cuprinte, in felul asta o sa ai o natiune fericita. Ce e la TVR e o hotie pe fata. In rest fiecare post comercial ciripeste dupa cum bate vantul electoral si dupa cum pica banu'. Ca e ban PSD-is, PNL-is sau PD-is nu mai conteaza banu sa iasa. Abia astept alegerile sa vezi tu pensionari fericiti ca li s-au marit pensiile, vezi tu promisiuni peste promisiuni si taxe eliminate va fi raiul pe pamant. Eu deja mi-am achizitionat un stoc impresionant de popcorn si pepsi, am un loc comod in fotoliu si ma pregatesc de spectacol. Sa inceapa CIRCUL.

 • 3. De Open | 14 Martie 2014 13:43

  They weren't left out, just that their blogs were not set up at the time of this writing. But to show the guys i haven't fegtorton them, they were already up in the blog roll.

 • Adauga comentariu
  0 caractere :: Numar maxim de caractere 6000
  captcha

  * Comentariile care contin limbaj vulgar vor fi suspendate


  Alte Articole
  TOP 3 Politică
  TOP 3 Eveniment
  TOP 3 Economic
  TOP 3 High-Tech
  TOP 3 Auto
  TOP 3 Externe
  TOP 3 Monden
  TOP 3 Inedit
  TOP 3 Sport
  TOP 3 Lumea lui Banciu
  TOP 3 360 de grade