Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Economic A treia ediţie a Dezbaterilor „Curierul Naţional”, organizată pe 10 iulie, la Buzău

A treia ediţie a Dezbaterilor „Curierul Naţional”, organizată pe 10 iulie, la Buzău

Un articol de: |

Cea de-a treia ediţie a Dezbaterilor „Curierul Naţional” – Parteneri pentru dezvoltare va avea loc la Buzău, miercuri, 10 iulie, începând cu ora 10:30

Evenimentul, care are ca temă „Direcţiile de dezvoltare ale judeţului Buzău – dialog între autorităţi şi oameni de afaceri”, se va desfăşura în Sala de Festivităţi a Consiliului Judeţean Buzău. 

Organizată în parteneriat cu Uniunea Generală a Industriaşilor din România (UGIR) şi Confindustria România, conferinţa va aduce în dezbatere teme de interes pentru firmele din judeţul Buzău. 

Printre acestea, se numără productivitatea în agricultură, politicile statului în industrie şi proiectele cu finanţare europeană – de la miraj la implementare. 

La eveniment vor participa mai mulţi oficiali, printre care reprezentanţi ai Ministerului Fondurilor Europene, ai IMM-urilor, un consilier al Primului Ministru şi autorităţi locale.

Citeşte mai multe despre:   Curierul National,   dezbateri,   Parteneri pentru Dezvoltare,   Buzau,   UGIR
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Economic