Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Economic Acțiunile Facebook au depășit prețul de 38 de dolari, pentru prima dată de la listarea companiei la bursă

Acțiunile Facebook au depășit prețul de 38 de dolari, pentru prima dată de la listarea companiei la bursă

Un articol de: |

Acțiunile Facebook au crescut, în deschiderea ședinței de miercuri, cu aproape 2%, ajungâng la 38,31 dolari, fiind prima ocazie cu care s-a depășit prețul de listare a companiei din mai anul trecut, de 38 de dolari per titul, citează BBC News.

Acțiunile celei mai largi rețele de socializare au crescut cu 1,2%, investitorii fiind încurajați de un anunţ al companiei privind un program care ar putea creşte veniturile prin sprijinirea dezvoltatorilor de jocuri pentru smartphone-uri.

Facebook a închis marţi în urcare cu 6,15%, la 37,61 dolari, după creşteri puternice în ultimele şedinţe, susţinute de rezultatele financiare bune anunţate de companie săptămâna trecută.
Anul trecut, acţiunile Facebook s-au prăbuşit până la 17,55 dolari, după ce s-au tranzacţionat în intervalul 38-45 de dolari în ziua listării. Ulterior, acţiunile au crescut treptat.

Citeşte mai multe despre:   Facebook,   actiuni,   preț de listare,   38 de dolari,   venituri,   investitori
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Economic