Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Economic Acţiunile Gabriel Resources s-au prăbuşit cu până 70% la bursa din Toronto

Acţiunile Gabriel Resources s-au prăbuşit cu până 70% la bursa din Toronto

Un articol de: |
Foto: buciumul.ro Economic

Acţiunile Gabriel Resources s-au prăbuşit luni cu până la 70% la bursa din Toronto, după ce au deschis la 1,1 dolari canadieni pe unitate.

Titlurile companiei au coborât la un minim de 0,43 dolari pe unitate, ulterior, cotaţiile s-au întors până la 0,57 dolari pe acţiune, iar scăderea s-a limitat la 61,2%.

Imediat după deschidere titlurile au urcat uşor la 1,11 dolari, pentru ca apoi să coboare brusc până la 0,45 dolari pe unitate, relatează AFP.

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, că soluţia pentru proiectul Roşia Montană este respingerea în regim de urgenţă a acestuia la Senat, el adăugând apoi şi la Camera Deputaţilor: "Şi cu asta, basta!".

Ponta a spus că, având în vedere poziţiile exprimate de grupurile politice, soluţia în cazul acestui proiect este de a fi respins urgent la Senat, iar apoi şi la Camera Deputaţilor.

Premierul a mai spus că în cazul proiectului Roşia Montană a dorit ca Guvernul să nu aibă o răspundere asupra acestuia, pentru a nu plăti despăgubiri, însă a precizat că "în mod sigur" compania canadiană va intenta un proces şi cel mai probabil se vor plăti despăgubiri.

Citeşte mai multe despre:   toronto,   gabriel resources,   actiuni,   bursa din Toronto
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Economic