Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Economic Adriean Videanu: România nu are resurse foarte mari pentru a face față unui derapaj
Exclusiv

Adriean Videanu: România nu are resurse foarte mari pentru a face față unui derapaj

Un articol de: |

Adriean Videanu, fostul ministru al Economiei, a declarat joi, în cadrul emisiunii ”Sub semnul înterbării” de pe B1TV, că România nu are resurse pentru a face față unui derapaj sever care ar putea urma în cazul în care Traian Băsescu ar fi suspendat.

România nu are resurse foarte mari pentru a face față unui derapaj, în care ar putea să intre datorită unei crize politice. Ar arunca România într-un haos”  spus Videanu.

Detaliile concret riscurile, Videanu a precizat că începând cu lunile septembrie, octombrie există riscul de a nu mai plăti pensia, de a nu mai plăti salarii în sectorul bugetar, de a nu mai face investiții, riscul ca moneda națională să se deprecieze excesiv.

Fostul ministru a mai atras atenția că în ultimele zile rezervele valutare au scăzut cu 1,5 miliarde de euro, iar românii au din ce în ce mai multe restanțe la credite.

Videanu mai avertizează și că dacă nu se creează locuri de muncă în viitorul apropiat ”nu vom putea susuține sistemul de pensii și sistemul de sănătate.”

Adriean Videanu, despre urmările referendumului
Embed:

Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Economic