Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Economic Angajați greviști, somați acasă prin scrisori. Cum au fost pedepsiți muncitorii

Angajați greviști, somați acasă prin scrisori. Cum au fost pedepsiți muncitorii

Un articol de: |

Angajați de la Leoni, din Bistrița, care au luat parte la greva spontană din 11 mai și la un protest cu o zi înainte, au primit acasă plicuri în care erau înștiințați de companie cu modul în care vor fi sancționați, potrivit Bistriaexpress.ro.

După ce le-au fost prezentate punctele încălcate, acestora li s-a spus că nu vor fi plătiți penru cele două zile, fiind sancționați cu avertisment.

Citește și: Site-ul ASF, blocat din nou din cauză de RCA: Se ia în calcul ipoteza unui atac informatic'Lucrez în străinătate și nevastă ma înșală. Am înfruntat-o și mi-a zis că ...'EURO atinge UN NOU MAXIM ISTORIC! Ce se întâmplă cu creditele

O situația asemănătoare s-a întâmplat și cu anagajații fabricii din Luduș.

”Având în vedere că în perioada 10.05-11.05.2017 ați participat la o întrerupere ilegală aprogramului de lucru și ați părăsit locul de muncă din cadrul Leoni Bistrița, strada Tărpiului, nr 24, strada Tărpiului nr 14, precum și de la punctul de lucru din Luduș, strada 1 mai nr 40, după caz, fără acordul superiorului direct vă aducem la cunoștință următoarele: ” această formă de protest la care ați participat și dvs este plasată în afara cadrului legal, fără a avea nicio protecție juridică, fiind considerată grevă ilegală” sunt informați angajații care au participat la grevă, potrivit sursei citate.

Citeşte mai multe despre:   angajati,   muncitori,   Bistria,   scrisoare,   greva
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Economic