Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Economic Angajații CNADNR trăiesc pe picior mare! Salarații beneficiază de avantaje de lux (VIDEO)

Angajații CNADNR trăiesc pe picior mare! Salarații beneficiază de avantaje de lux (VIDEO)

Un articol de: |
foto: psnews.ro Economic

Suntem ultimii în UE la autostrăzi, însă angajaţii CNADNR traiesc pe picior mare. Toţi directorii generali, regionali sau executivi au sporuri de aproape jumătate din salariul de bază. Şi ceilalţi şefi mai mici au bani în plus pe lună pentru funcţia deţinută. Salariaţii companiei au chiar şi locuinţe de serviciu. Nu toţi plătesc chirie însă, arată B1 TV.

Cei 5.900 de angajaţii ai Companiei Naţionale de Drumuri şi Autostrăzi au parte de avantaje foarte mari. Eşti şef? Atunci ai un spor de indemnizaţie. De exemplu, directorul general regional, director general regional executiv, cel al Centrul de Studii Tehnice Rutiere şi Informatică, director şi director general adjunct al CNADNR şi consilierul directorului general au un spor de 45% din salariul de bază. Ceilalţi şefii au şi ei sporuri, dar mai mici. Ele sunt cuprinse între 40% şi 15 %, scriu cei de la ECONOMICA.net.

Angajații CNADNR trăiesc pe picior mare! Salarații beneficiază de avantaje de lux

Citește și: Angajații uzinei Ford din Craiova acuză compania că le impune o renegociere DEFAVORABILĂ a lefurilor, odată cu trecerea contribuțiilorCare au fost ultimele cuvinte ale Alinei Ciucu, fata omorâtă la metrou: 'Am auzit-o cum spunea…'Umilința la care a fost supus Regele Mihai chiar astăzi. Este ireal ce s-a întâmplatPSD-ALDE aruncă țara în datorii: Guvernul pregătește împrumuturi externe de 8 miliarde de euro în următorii 2 ani

La acestea se adaugă nelipsitele sporuri pentru vechime în muncă, pentru condiţii grele şi periculoase, pentru munca în ture şi lista continuă. De asemenea, toţi salariaţii CNADNR primesc tichete de masă, tichete cadou - de Paşti şi Crăciun şi pentru copiii salariaţilor. De anul acesta ei vor primi şi vouchere de vacanţă, mai ales că au până la o lună de concediu, fără zilele libere de la stat.

Un alt avantaj de care se bucură aceştie este locuinţa de serviciu. Unii o plătesc, alţii nu. De asemenea, CNADNR e obligată să ofere alte locuri de muncă salariaţilor care nu corespund profesional, fizic, sau psihic posturilor în care sunt încadraţi. Iar la angajare au prioritate foştii salariaţi ai Companiei, orfanii, sau văduvele lor, dar şi pensionaţii temporar din CNADNR.

Citește și: Încep RESTRUCTURĂRILE! O cunoscută fabrică din România se ÎNCHIDE în ianuarieDirectorul general al Romgaz a fost demisRomânia detronează Franţa la producţia de PORUMB: Suntem primii din Europa!

Angajaţii CNADNR mai au un avantaj - dacă sunt concediaţi din motive care nu ţin de persoana lor - primesc de la unul până la 12 salarii medii nete, iar atunci când ies la pensie, aceştia primesc ajutor de până la 10 salarii de bază.

Citeşte mai multe despre:   angajati,   cnadnr,   salariati,   avantaje
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Economic