Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Economic Apartamentele cu trei camere din București, mai ieftine cu 900 de euro

Apartamentele cu trei camere din București, mai ieftine cu 900 de euro

Un articol de: |
Foto: ZF.ro Economic

Prețul unui apartament vechi cu trei camere în București a scăzut, la jumătatea lui 2012, cu 900 de euro, adică este cu 1,2% mai mic față de începutul acestui an, se arată într-o analiză efectuată de Ziarul Financiar pe baza datelor Indexului Imobiliar.

Astfel, prețul mediu al unui apartament vechi cu trei camere în București este acum de 77.200 de euro, un nou minim al ultimilor șapte ani. De asemenea, prețurile acestora și-au continuat scăderea în prima jumătate a anului, cu toate că unii proprietari au operat unele majorări ușoare de preț.

Indexul ZF relevă faptul că, dintre cele 20 de zone analizate, cele mai ieftine apartamente cu trei camere se găsesc în cartierul Berceni, cu un preț mediu de 62.000 euro. De asemenea, un preț mai mic de 70.000 euro poate fi obținut prin negociere și un avans de câteva mii de euro prin programul Prima Casă, în cartierele 1 Decembrie, Colentina, Crângaşi, Drumul Taberei, Olteniţei sau Titan.

Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Economic