Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Economic Auchan a deschis primul magazin de proximitate într-o benzinărie Petrom

Auchan a deschis primul magazin de proximitate într-o benzinărie Petrom

Un articol de: |

OMV Petrom, cel mai mare producător de țiței și gaze din Europa de Sud-Est, și Auchan Retail România anunță deschiderea primului magazin MyAuchan, în cadrul stației Petrom Militari, de pe  bulevardul Iuliu Maniu, din București.

MyAuchan Militari este primul magazin de proximitate deschis în România de Auchan, cunoscut în special pentru rețeaua de hipermarketuri. Magazinul are program non-stop și funcționează în incinta stației Petrom de pe bulevardul Iuliu Maniu. Are o suprafață de 230 metri pătrați și a fost reamenajat după conceptul MyAuchan. Oferta din magazin include mai mult de 4300 de produse, de la alimente proaspete precum fructe, legume, carne, produse de patiserie și brutărie preparate pe loc, până la articole nealimentare și hrană pentru animale. Magazinul va fi aliniat pe o politică de prețuri mici, în acord cu strategia de discount generalizat a Auchan România.

Citește și: Angajații uzinei Ford din Craiova acuză compania că le impune o renegociere DEFAVORABILĂ a lefurilor, odată cu trecerea contribuțiilorCare au fost ultimele cuvinte ale Alinei Ciucu, fata omorâtă la metrou: 'Am auzit-o cum spunea…'Umilința la care a fost supus Regele Mihai chiar astăzi. Este ireal ce s-a întâmplatPSD-ALDE aruncă țara în datorii: Guvernul pregătește împrumuturi externe de 8 miliarde de euro în următorii 2 ani

„Deschiderea acestui magazin reprezintă pentru noi materializarea unui concept care corespunde trendului în domeniu: vrem să transformăm oprirea la benzinărie într-o experienţă plăcută şi cât mai utilă, prin acoperirea unei plaje largi de servicii”, a declarat Neil Anthony Morgan, membru al Directoratului OMV Petrom, responsabil pentru activitatea de Downstream Oil.

Cei doi parteneri, OMV Petrom şi Auchan Retail plănuiesc ca, până la sfârşitul anului, în cadrul primei etape a parteneriatului, să deschidă 15 magazine MyAuchan în cadrul staţiilor Petrom din Bucureşti şi din ţară.

În cadrul parteneriatului, Auchan defineşte conceptul si gama de produse disponibile în magazine, în timp ce OMV Petrom pune la dispoziţie spaţiul şi asigură operarea magazinului prin intermediul dealerilor. Zona de case de marcat va fi comună atât pentru achiziţiile de carburanţi si servicii cât şi pentru magazinul MyAuchan.

Citește și: Încep RESTRUCTURĂRILE! O cunoscută fabrică din România se ÎNCHIDE în ianuarieDirectorul general al Romgaz a fost demisRomânia detronează Franţa la producţia de PORUMB: Suntem primii din Europa!

 

Citeşte mai multe despre:   Auchan,   OMV Petrom,   benzinărie,   magazin,   militari
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Economic