Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Economic Bitdefender ar putea intra anul viitor pe Bursa de Valori București

Bitdefender ar putea intra anul viitor pe Bursa de Valori București

Un articol de: |
Foto: bitdefender.ro Economic

Bitdefender ar putea intra pe Bursa de Valori București. Într-o discuție cu jurnaliștii de la Financial Times, fondatorul firmei, Florin Talpeș, a remarcat progresele făcute de BVB și a susținut că acestea ar putea determina tot mai multe companii să opteze pentru a atrage capital pe piața românească. 

Totuși, el nu a precizat pe ce bursă va lista Bitdefender, precizează profit.ro.

Citește și: Incredibil! Cu cât CREȘTE RATA LA CREDITELE ÎN LEI?! BNR a anunțat noul indice ROBORScrisoarea trimisă de asasina de la metrou cu două luni înaintea comiterii crimeiMărturiile zguduitoare ale călătorilor aflați în metrou când Alina Ciucu a fost ucisă. 'Tata, s-a simțit cum a trecut trenul peste ea'"Creșterea salarială promisă de Guvern NU VA AVEA LOC!"

"Pe bursă am văzut eforturi de a schimba, de a construi un mediu mult mai prietenos în România. Am văzut că s-au întâmplat multe lucruri până acum și probabil vom vedea în viitor tot mai multe companii păstrându-și sediile aici", a susținut Talpeș.

Într-o declarație anterioară pentru aceeași publicație, Talpeș susținuse că vor să atragă un acționar minoritar în 2017 și poate să se listeze chiar de anul următor, în 2018.

În toamna anului trecut, directorul Bidefender declarase pentru The Telegraph că nu a luat o decizie în privința bursei, dar că piața de capital de la Londra e una dintre variante.

Citește și: Lucrurile SCAPĂ DE SUB CONTROL: Inflația explodează, CRESC dobânzile și ratele. "Puneti-vă centurile, ne prăbușim!" ZERO lei pentru Pasajul de la Domnești în 2018, deși are contractul semnat de peste șapte luniPrețurile gazelor naturale a crescut vertiginos după explozia de la cel mai mare hub din Austria

”Între timp, listările de succes ale MedLife și Digi au crescut, probabil, și cota Bursei de Valori București în ceea ce privește atragerea companiei de securitate cibernetică”, notează jurnaliștii de la profit.ro.

Citeşte mai multe despre:   BitDefender,   BVB,   Bursa de Valori Bucuresti,   florin talpeș
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Economic