Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Economic Bugetul alocat femeilor care vor să deschidă o afacere, redus la jumătate de Guvern

Bugetul alocat femeilor care vor să deschidă o afacere, redus la jumătate de Guvern

Un articol de: |
Foto: womenspbc.org Economic

Guvernul taie avântul femeilor cu spirit de antreprenor. Bugetul subvențiilor rezervat doamenlor care doresc să-și deschidă o mică afacere a fost redus la jumătate, anunță profit.ro.

Astfel, bugetul schemei de ajutor de stat destinată femeilor care vor să înființeze o întreprindere mică sau mijlocie a fost fixat la doar 500.000 de lei, jumătate din bugetul de 1 milion de lei aprobat în 2015 pentru acel an, tot în luna iulie.

 În acest context, numărul beneficiarelor s-ar putea limita la cel mult 10 persoane.

Citește și: Vrei locuința ta, fără chirie? ANAF vinde CASE IEFTINE! Când încep licitațiile și ce pași trebuie urmați Biserica Ortodoxă refuză canonizarea Regelui Mihai: nu îndeplinește o condiție Ce-au crescut copiii Nicoletei Luciu! Fetița e superbă cu părul lung, iar băieții nu-i mai recunoștiIdeile comuniste ale premierului: Tudose vrea închisoare pentru patronii care nu plătesc contribuțiile sociale ale angajaților și alte impozite

Conform sursei citate, valoarea alocației financiare nerambursabile este în continuare de maximum 90% din valoarea totală a cheltuielilor eligibile efectuate (exclusiv TVA) și nu poate depăși suma de 50.000 lei/beneficiar.

Citeşte mai multe despre:   antreprenori,   afaceri,   femei,   subventii
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Economic