Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Economic Business B1 la zi: Comerțul cu amănuntul a crescut cu 7,4% în primele nouă luni

Business B1 la zi: Comerțul cu amănuntul a crescut cu 7,4% în primele nouă luni

Un articol de: |

Cifra de afaceri din comerţul cu amănuntul a crescut cu 7,4% în primele nouă luni ale acestui an, comparativ cu perioada similară din 2013, ca serie brută, pe fondul avansului consemnat de vânzările de produse nealimentare cu 11,1%, vânzările de produse alimentare, băuturi şi tutun cu 8,3% şi al comerţului cu amănuntul al carburanţilor pentru autovehicule în magazine specializate, cu 0,2%.

Potrivit unui comunicat al Institutului Naţional de Statistică, volumul cifrei de afaceri pentru comerţul cu amănuntul (cu excepţia comerţului cu autovehicule şi motociclete), serie ajustată în funcţie de numărul de zile lucrătoare şi de sezonalitate, în perioada 1 ianuarie — 30 septembrie 2014, comparativ cu perioada 1 ianuarie — 30 septembrie 2013, a înregistrat o creştere cu 7,4% datorită majorării vânzărilor de produse nealimentare cu 11,1%, a vânzărilor de produse alimentare, băuturi şi tutun cu 7,9% şi a comerţului cu amănuntul al carburanţilor pentru autovehicule în magazine specializate cu 0,4%.

Află cele mai importante ştiri economice ale zilei din materialul Business B1 la zi.

Business B1 la zi: Comerțul cu amănuntul a crescut cu 7,4% în 2014

Citeşte mai multe despre:   business b1 la zi,   comertul cu amanuntul
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Economic