Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Economic Cioloș taie din salarii: Reprezentanţii statului din Adunările Generale ale Acţionarilor pierd beneficiile financiare

Cioloș taie din salarii: Reprezentanţii statului din Adunările Generale ale Acţionarilor pierd beneficiile financiare

Un articol de: |
Foto: gov.ro Economic

Reprezentanţii statului din Adunările Generale ale Acţionarilor pierd beneficiile financiare. Un memorandum al Guvernului propune ca pentru operatorii economici la care statul este acţionar, reprezentarea va fi considerată sarcină de serviciu pentru care nu vor fi plătiţi, informează B1 TV.

Proiectul de lege care va urma să apară în toamna acestui an, trebuie să respecte măsurile propuse în memorandum. Actul normativ va fi conceput de Ministerul Finanţelor Publice împreună cu Ministerul Economiei, Comerţului şi Relaţiilor cu Mediul de Afaceri.

Citește și: Decizie de ULTIMĂ ORĂ. Formularul 600, AMÂNAT Andra, anunț după 10 de căsnicie. Din păcate, e adevăratEURO ATINGE UN NOU MAXIM ISTORIC! CREDITELE SAR ÎN AER! (VIDEO)

Astfel, operatorii economici nu vor acorda membrilor AGA remuneraţii mai mari de 25% din indemnizaţia fixă lunară stabilită pentru directorii generali, pentru fiecare şedinţă şi pentru mai mult de o şedintă într-o lună, condiţia fiind cea de încadrare în prevederile bugetare aprobate.

Măsura a fost luată pentru a avea o practică unitară privind remuneraţiile reprezentanţilor statului, după ce un ordin de ministru a stabilit, în luna februarie a acestui an, că mandatul este acordat cu titlu gratuit pentru reprezentanţii Ministerului Economiei, Comerțului și Relațiilor cu Mediul de Afaceri.

 

Citește și: 67% din banii Companiei de Autostrăzi s-au risipit în 2017 la firme străine. Rezultatul? 0 km de autostradăPreviziuni SUMBRE: ”BITCOIN o să se PRĂBUŞEASCĂ total și o să fie UITAT”GFR, contract de sute de mii de lei de la Compania Naţională a Uraniului

Citeşte mai multe despre:   Dacian Cioloş,   reprezentanti,   AGA,   plata
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Economic