Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Economic Cum cheltuiește RATB cele 33 de milioane de lei primite de la Primărie

Cum cheltuiește RATB cele 33 de milioane de lei primite de la Primărie

Un articol de: |
Foto: psnews.ro Economic

RATB va cumpăra o maşină blindată, un buldoexcavator şi centrale termice din cele 33 de milioane de lei primite în urma unei hotărâri a Consiliului General al Municipiului Bucureşti. Mai mult, o parte din bani va fi folosită pentru modernizarea a zece tramvaie, potrivit Mediafax.

În prima ședință a Consiliului General al Municipiului Bucureşti, s-a decis acordarea a 33 de milioane de lei Regiei Autonome de Transport Bucureşti (RATB), iar din această sumă, 237.000 de lei vor fi alocați pentru achiziţionarea unei maşini blindate de transport valori, care va colecta banii de la tonetele unde se vând bilete.

Citește și: Consiliul Concurenţei investighează 25 de bănci, IFN-uri şi societăţi de leasing. Vizate sunt inclusiv Unicredit Bank, BCR, Bancpost şi Raiffeisen BankBiserica Ortodoxă explică de ce Regele Mihai va fi înmormântat pe întunericPoze cu fiica lui Liviu Dragnea în sânii goi. Se iubește cu un cântăreț. FotoPSD amenință cu pușcăria angajatorii care nu plătesc contribuțiile. Patronii vor face concedieri sau își vor închide afacerile și se vor angaja la stat

Suma de 387.000 de lei va fi folosită pentru achiziționareaunui buldoexcavator, iar trei milioane de lei pentru a cumpăra trei centrale termice, care vor servi încălzirii apei şi a incintelor din depourile Colentina şi Vatra Luminoasă. Mai mult, 680.000 de lei vor fi folosiți pentru un agregat de sudură.

Vor fi modernizate și zece tramvaie, pentru care s-a alocat o sumă de 19 milioane de lei, pe care însă nu se vor monta aparate de aer condiţionat.

,,Modernizare înseamnă reconstrucţie parţială a tramvaiului, prin coborârea podelei pe 20% din suprafaţa vagonului. La modernizări nu putem să punem aer condiţionat pe tramvaiele vechi, ci numai pe cele pe care le construim noi”, a declarat Constantin Tobescu, purtătorul de cuvânt al RATB.

Citește și: ”În 2018 PSD se pregăteşte să plece de la guvernare. Aduce economia într-o stare precară şi vrea să câştige alegerile din opoziţie” Florin Cîţu face analiza bugetului pe anul viitorVrei locuința ta, fără chirie? ANAF vinde CASE IEFTINE! Când încep licitațiile și ce pași trebuie urmațiIdeile comuniste ale premierului: Tudose vrea închisoare pentru patronii care nu plătesc contribuțiile sociale ale angajaților și alte impozite

Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Economic