Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Economic Cum funcționează sistemul de economisire – creditare și cine își poate permite un credit (VIDEO)

Cum funcționează sistemul de economisire – creditare și cine își poate permite un credit (VIDEO)

Un articol de: |

Sistemul de economisire-creditare funcționează în două etape, este disponibil pentru orice cetățean român, cu domiciliul stabil în România.

Cele două etape sunt cea de economisire și etapa de creditare.

Prima etapă presupune acumularea unor fonduri. Practic, orice client va depune lunar o rată de economisire, pentru care va primi dobânda băncii și prima de stat.

A doua etapă a contractului de economisire-creditare este cea de creditare. La finalul primei etape, fiecare client va primi o înștiințare la adresa de domiciliu prin care va afla că a intrat în cea de-a doua etapă. Clienții pot accepta sau nu această etapă.

Află mai multe din materialul video de mai jos.

Cum funcționează sistemul de economisire –creditare

Citește și: Consiliul Concurenţei investighează 25 de bănci, IFN-uri şi societăţi de leasing. Vizate sunt inclusiv Unicredit Bank, BCR, Bancpost şi Raiffeisen BankPoze cu fiica lui Liviu Dragnea în sânii goi. Se iubește cu un cântăreț. FotoCe-au crescut copiii Nicoletei Luciu! Fetița e superbă cu părul lung, iar băieții nu-i mai recunoștiPSD amenință cu pușcăria angajatorii care nu plătesc contribuțiile. Patronii vor face concedieri sau își vor închide afacerile și se vor angaja la stat

Ratele de economisire sunt aproximativ egale cu ratele de credit. Dacă ai putut să plătești lunar o rată de economisire, cu siguranță îți vei putea permite să achiți și ratele în momentul în care vei accesa creditul. Însă analiza financiară se va efectua în momentul solicitării efective a creditului pentru domeniul locativ.

Cea mai importantă garanție pe care banca o solicită în vederea accesării comeponentelor de creditare este prezentarea unui venit suficient de mare căt să permită suportarea ratei de credit pe toată perioada de rambusare a acestuia.

Află mai multe din materialul video de mai jos.

Am un venit suficient pentru obținerea creditului

Citeşte mai multe despre:   BCR,   rate,   banci,   sistem de economisire
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Economic