Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Economic CUTREMUR la BNR: Rezervele valutare, în scădere cu aproape 750 de milioane de euro

CUTREMUR la BNR: Rezervele valutare, în scădere cu aproape 750 de milioane de euro

Un articol de: |

Rezervele valutare ale Băncii Naţionale a României (BNR) au scăzut cu aproape 750 de milioane de euro luna trecută, comparativ cu aceeaşi perioadă din 2016.

Dacă în decembrie 2016, totalul sărea de 34 de miliarde de euro, rezervele valutare au încheiat anul trecut la un nivel de 33,5 miliarde de euro. Totuşi, Banca Centrală arată că intrările din rezervă au fost mai mari decât ieşirile, cu o diferenţă de peste 400 de milioane de euro, potrivit Digi24.ro.

Citește și: Funcţionarii ANAF, pe Facebook la fel ca la ghişeu: Se va răspunde la întrebările postate până la ora 16.30. Zeci de nelămuriri, rămase fără răspuns (FOTO)Cine este cel mai dotat român. E celebru și a șocat cu mărimea bărbăției: 30 cmCărtărescu: Declarația 600 este o aberație fiscală și o insultă / Petiție pentru retragerea formularului

Rezerva de aur a rămas însă neatinsă. Se menţine la aproape 104 tone de aur, o cantitate care la actualele cotaţii valorează peste 3,6 miliarde de euro. Aşa se face că în total, rezerva internaţională a României - aur plus monedă străină - era la finele lunii decembrie de 37,1 miliarde de euro.

Citeşte mai multe despre:   BNR,   rezervele valutare,   aur
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Economic