Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Economic Delegația FMI se întoarce în România după alegerile parlamentare, dar va pleca înainte de Crăciun

Delegația FMI se întoarce în România după alegerile parlamentare, dar va pleca înainte de Crăciun

Un articol de: |
Foto: politicaromaneasca.ro Economic

Viitoarea misiune a delegației FMI în România va avea loc imediat după alegerile parlamentare, a declarat șeful misiunii, Erik der Vrijer, potrivit Mediafax. Acesta a mai precizat că vizita nu se va prelungi până de Crăciun, chiar dacă data alegerilor va fi stabilită la începutul lunii decembrie.

Erik der Vrijer a declarat că o vizită a FMI înainte de alegeri nu are rost.

„Va fi un nou Parlament, un nou Guvern. S-ar putea şi ca lumea să fie foarte ocupată înainte de alegeri”, a spus șeful misiunii.

Șeful FMI în România a amintit că este posibilă o “vizită rapidă” înaintea alegerilor generale, dar aceasta nu va presupune o misiune reală de evaluare.

“Poate doar să rămânem în contact. Dacă alegerile au loc la finele lui noiembrie sau la începutul lunii decembrie, atunci venim imediat după. Nu am de gând să fac Crăciunul în România, ci acasă, cu familia", a mai declarat der Vrijer.

Citeşte mai multe despre:   FMI,   delegatie,   erik der vrijer,   vizita,   craciun,   alegeri parlamentare,   Fondul Monetar International
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Economic