Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Economic Deutsche Bank va concedia 1.900 de angajaţi, conform planului de adaptare la o piață financiară contractată

Deutsche Bank va concedia 1.900 de angajaţi, conform planului de adaptare la o piață financiară contractată

Un articol de: |
Foto: telegraph.co.uk Economic

Deutsche Bank a anunțat marți că va concedia 1.900 de angajați, dintre care 1.500 dion divizia de investiții, pentru a economisi fonduri și a se adapata la o piață financiară aflată în criză, scrie Business Insider.

De altfel banca a pus la punct o altă strategie de lucru vbalabilă din 1 iunie 2012, prin care compania vizează economii de 350 de milioane de euro dintr-un total de 3 miliarde estimate în viitorul apropiat.

Profitul Deutsche Bank a scăzut în trimestrul al doilea de peste două ori, la 357 milioane euro, de la 969 milioane euro în perioada corespunzătoare a anului trecut, potrivit datelor prezentate marţi de grupul german. Media estimărilor analiştilor indica un profit de 835 milioane euro.

Profitul net al Deutsche Bank a scăzut în trimestrul al doilea cu 46%, la 650 milioane euro, afectat şi de depreciere euro faţă de dolar şi lira sterlină.

Citeşte mai multe despre:   deutsch,   concediere,   economii,   piata financiara
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Economic