Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Economic Ford prevede vânzări de 13 milioane vehicule în luna iunie, pe fondul perspectivelor economice ”mixte”

Ford prevede vânzări de 13 milioane vehicule în luna iunie, pe fondul perspectivelor economice ”mixte”

Un articol de: |
Foto: Cleveland.com Economic

Ford Motor Co se așteaptă ca vânzările de mașini și camioane noi din SUA să se situeze, în luna iunie, în jurul acelorași valori ca în mai, având în vedere că perspectivele economice rămân mixte, a declarat directorul diviziei Ford din America de Nord, Mark Fields, citat de Reuters.

În cadrul unui eveniment de presă al companiei, Fields le-a spus reporterilor că producătorul auto numărul doi din America se așteaptă ca vânzările de vehicule ușoare să se ridice la 13 milioane de unități în luna iunie, după ce, luna trecută, s-au vândut 13,8 milioane.

Mark Fields a precizat că perspectivele pentru economia americană în a doua jumătate a anului sunt ”mixte”. El a vorbit în acest sens despre scăderea încrederii consumatorilor și creşterea pieţei imobiliare însă a adăugat că Ford nu are planuri de a-și limita producția de autovehicule. ”Vom continua să echilibrăm producția cu cererea și vom reacționa la piață”, a explicat Fields.

Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Economic