Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Economic Gazprom a redus din nou livrările de gaze către România, de această dată cu 18%

Gazprom a redus din nou livrările de gaze către România, de această dată cu 18%

Un articol de: |

Livrările de gaze rusești către România au scăzut miercuri cu 18% față de cantitățile normale, informează Ministerul Energiei, într-un comunicat de presă.

„Reducerea anunţată astăzi de Gazprom la Transgaz este de 18% în raport cu nominalizările făcute de operatorul sistemului de transport, pe baza solicitărilor beneficiarilor din România. Volumul total al livrărilor de gaze ruseşti din această perioadă este la un nivel foarte scăzut, sub 0,2 milioane metri cubi pe zi, în condiţiile în care producţia României este la un nivel de aproximativ 31 milioane metri cubi pe zi”, precizează ministerul.

România a înmagazinat până în acest moment cu un miliard de metri cubi de gaze naturale mai mult decât obligaţiile legale stabilite de Autoritatea Naţională de Reglementare în domeniul Energiei, care vizau constituirea unor depozite de circa 1,8 miliarde de metri cubi de gaze naturale, se mai precizează în comunicat.

Citeşte mai multe despre:   Gazprom,   transgaz,   gaze naturale,   livrari reduse
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Economic