Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Economic Guvernul a hotărât: Preoții trebuie să-i convingă pe țărani să intre în asociații de producători și cooperative (FOTO)

Guvernul a hotărât: Preoții trebuie să-i convingă pe țărani să intre în asociații de producători și cooperative (FOTO)

Un articol de: |
foto: sfilie.ro Economic

Preoții vor juca un rol important în a-i convinge pe țărani să intre în asociații de producători și cooperative deoarece ei încă au o rată de credibilitate mare în mediul rural, ideea venind din partea Guvernului în urma faptului că există un număr foarte mic de fermieri care au intrat în asociații agricole.

Deja a fost pregătit și un buget pentru aceștia, informează profit.ro.

Citește și: Încep RESTRUCTURĂRILE! O cunoscută fabrică din România se ÎNCHIDE în ianuarie'Îmi iubesc soțul dar are tot felul de fantezii, iar eu nu sunt genul ala de fata. Ultima data m-a ingramadit când...'Un vasluian și-a prins nevasta goală în braţele primarului. Scuza femeii este fabuloasăDirectorul general al Romgaz a fost demis

Ținta Guvernului este să ridice ponderea fermierilor mici și mijlocii incluși în structuri asociative cu scop lucrativ la 20% până în 2020. Pentru acest an, plafonul mizat este de 3%.

Pentru acest obiectiv, guvernanții vor apela la preoți, care în mediul rural au o rată de încredere de peste 80% și care urmează să le explice țăranilor avantajele asocierilor agricole. Pentru a-și asigura implicarea Bisericii, va fi semnat un protocol de colaborare între Ministerul Agriculturii și Biserica Ortodoxă Română.

Citește și: România detronează Franţa la producţia de PORUMB: Suntem primii din Europa! Curentul electric, OPRIT vineri în zone din București, Ilfov și Giurgiu. Vezi ce străzi sunt afectateBloomberg, despre România: Deși are cea mai mare creştere economică din Europa, în spatele ei se ascunde cea mai apăsătoare sărăcie

Bugetul pregătit în acest sens, inclusiv pentru campanie de informare organizate în colaborare cu camerele agricole județene și postul public de televiziune, este de 10 milioane de lei, pentru 5 ani.

 

Citeşte mai multe despre:   Guvern,   preoti,   tarani,   cooperative,   fermieri,   buget
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Economic