Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Economic Guvernul bulgar spune că va salva compania feroviară de stat BDZ fără concedieri

Guvernul bulgar spune că va salva compania feroviară de stat BDZ fără concedieri

Un articol de: |
Foto: passion-trains.over-blog.com Economic

Guvernul bulgar va face tot ce îi stă în putinţă pentru a salva compania naţională de transport feroviar BDZ, care are mari probleme financiare.

Ministrul bulgar al Transporturilor, Danail Papazov, a precizat că se vor lua măsuri fără să se facă şi concedieri, potrivit Novinite.

Papazov s-a întâlnit cu angajaţii feroviari cu ocazia celei de-a 125-a aniversări a BDZ şi a dat asigurări că Guvernul nu intenţionează să continue o campanie de concedieri iniţiată de executivele anterioare.

El a adăugat că Guvernul va concepe un plan de restructurare a companiei în lunile următoare.

Papazov a mai spus că ministerul pe care îl conduce va organiza în septembrie o întâlnire cu creditorii BDZ pentru negocierea restructurării datoriilor companiei.

În luna iunie, agenţia bulgară pentru privatizare a decis să anuleze procedura de privatizare a diviziei de marfă a BDZ, pentru care Grupul Feroviar Român (GFR), deţinut de omul de afaceri Gruia Stoica, urma să depună o ofertă de preluare.

Citeşte mai multe despre:   Bulgaria,   BDZ,   concedieri,   transport feroviar,   Danail Papazov
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Economic