Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Economic Guvernul intenționează să scumpească biletele la tren, potrivit unei scrisori de intenție către FMI

Guvernul intenționează să scumpească biletele la tren, potrivit unei scrisori de intenție către FMI

Un articol de: |

Guvernul intenționează să majoreze bilete de tren din septembrie 2013, se arată într-o scrisoare de intenție convenită cu FMI, datată 29 iulie, citată de HotNews.

„Intenționăm de asemenea să închiriem încă 1.500 de km de șine de cale ferată inoperabile, să majorăm tarifele de transport pasageri în septembrie 2013 și să modificăm din nou formula de calcul a OSP (obligațiile de servicii publice, n.r.) pentru a da, începând din luna ianuarie 2014, o pondere mai mare kilometrilor tren-pasageri parcurși", se arata în document.

O modificare a biletelor a fost operată la începutul acestui an, atunci când CFR Călători a modificat tarifele pe distanțe scurte și medii, precum și pentru trenurile directe care parcurg o distanță mai mare de 400 de km.

Astfel, biletele pentru trenurile care circulă pe o distantță scurtă și medie s-au ieftinit cu până la 28,5%, începând cu 1 martie, asta în timp ce biletele pentru trenurile directe, care parcurg o distanță mai mare de 400 de km, s-au scumpit.

Citeşte mai multe despre:   CFR calatori,   bilete,   scumpire,   Guvern,   scrisoare de intentie catre FMI
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Economic