Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Economic Interesele politice ale Rusiei aduc investiții în Bosnia

Interesele politice ale Rusiei aduc investiții în Bosnia

Un articol de: |
Foto: balkaninsight.com Economic

Investițiile Rusiei în rafinăria de petrol Brod din Republica Srpska nu au sens economic, dar marjele de profit nu sunt singurul factor implicat, potrivit balkaninsight.com.

În ciuda faptului că rafinăria de petrol Rafinerija Nafte Brod continuă să funcționeze cu datorii uriașe, proprietarul său rus, NeftegasInCor, nu intenționează să o vândă și-a întocmit în schimb planuri de dezvoltare pe termen lung.

Citește și: Lucrurile SCAPĂ DE SUB CONTROL: Inflația explodează, CRESC dobânzile și ratele. "Puneti-vă centurile, ne prăbușim!" Cine este tânăra ucisă la metrou la Dristor 1. Primele imagini cu Alina, și casa în care a locuitNuntă mare în showbizul românesc! Mireasa îmbrăcată în negru :O Primele imagini de la marele evenimentZERO lei pentru Pasajul de la Domnești în 2018, deși are contractul semnat de peste șapte luni

Experții locali și diplomați occidentali spun că prezența economică și politică a Rusiei din Republica Srpska ar putea sprijini în cele din urmă o sumă licitată pentru independență. Aceasta este destinată în principal consolidării pozițiilor sale pe scena politică globală.

La începutul acestui an, oficialii RS s-au temut că Rusia ar putea vinde rafinăria Brod în Kuweit. Optima Group, compania care rulează operațiunile de NeftegasInCor în Bosnia, a respins acest lucru ca speculație, totuși, aceste aceleași speculații au continuat să apară în mass-media.

Dar, Dubravka Gajic, un purtator de cuvânt Optima, spune investitorul rus nu numai că a rămas în rafinăria Brod, dar se pregătește de o nouă strategie de dezvoltare pe termen lung.

Citește și: Prețurile gazelor naturale a crescut vertiginos după explozia de la cel mai mare hub din AustriaPasajul de la Domnești nu primește nici un leu în 2018Nu vă e rușine?! “Dacă statul greşeşte, NU păţeşte nimic. Dacă privatul greşeşte, îl vreţi în puşcărie!”

Citeşte mai multe despre:   interese,   politice,   Rusia,   investitii,   bosnia
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Economic