Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Economic Investigaţia legată de practici de corupţie la parteneri Microsoft, extinsă în Rusia şi Pakistan

Investigaţia legată de practici de corupţie la parteneri Microsoft, extinsă în Rusia şi Pakistan

Un articol de: |
Foto: telegraph.co.uk Economic

Investigaţia autorităţilor din SUA privind posibile fapte de corupţie ale unor parteneri şi consultanţi Microsoft, cu ramificaţii şi în România, a fost extinsă pentru a include activităţi din Rusia şi Pakistan.

Departamentul Justiţiei şi Comisia pentru valori mobiliare (SEC) din SUA au început o investigaţie preliminară, după ce un fost reprezentant Microsoft din China a afirmat că unii parteneri ai companiei au mituit oficiali străini pentru a câştiga contracte.

Ancheta dezvăluită în martie vizează şi relaţia companiei cu anumiţi distribuitori şi consultanţi din România şi Italia, scrie Wall Street Journal.

Anchetatorii din SUA verifică dacă Microsoft a avut vreun rol în cazul unor acuzaţii conform cărora firme intermediare partenere ar fi oferit mită pentru a obţine contracte de software cu Ministerul român al Comunicaţiilor, potrivit informaţiilor publicate anterior de ziarul american.

Citeşte mai multe despre:   Microsoft,   Rusia,   pakistan,   contracte,   consultanti Microsoft
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Economic