Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Economic La Vaslui, pe bani europeni: Limuzină de lux cu volan încălzit și frigider în cotieră, pentru reducerea sărăciei romilor...

La Vaslui, pe bani europeni: Limuzină de lux cu volan încălzit și frigider în cotieră, pentru reducerea sărăciei romilor...

Un articol de: |

EMI Call Data, o firmă parteneră cu primăria Dragomirești din județul Vaslui, într-un proiect UE pentru reducerea saraciei în rândul romilor din comuna, vrea să contracteze în leasing operațional un autoturism 4x4 cu o valoare estimată de peste 208.000 de lei (peste 45.000 euro), scrie Hotnews.

Firma a cerut inițial ca autoturismul să aibă volan încălzit, cotieră centrală cu funcție de refrigerare, sistem 'follow me home'  și tapițerie de piele, dar ulterior a modificat anunțul scoțând aceste cerințe.

Citește și: Olguța crede că aduce bani de-acasă pentru indemnizațiile mamelor: Nimeni nu contribuie cu niciun leu, să fie clar! / Deputații au votat plafonarea indemnizațiilor (VIDEO)Adevărul despre plecarea Danei Grecu de la Antena 3. Acum a spus tuturorCrezi că te pricepi la mașini? Fă TESTUL MAȘINILOR ROMÂNEȘTI!EURO, LA MAXIMUL TUTUROR TIMPURILOR ÎN RAPORT CU LEUL!

"Am scos anumite lucruri din anunț pentru că așa am considerat potrivit. Contractul a fost evaluat și nu se încalcă nicio lege. Eventual faceți o petiție la Ministerul Fondurilor Europene dacă credeți că este prea mult.', a declarat cu emfază Alina Jijie, reprezentantul legal al firmei care face această achiziție.

Conform anunțului publicat pe site-ul Ministerului Fondurilor Europene, achiziția acestui autoturism va servi la un proiect vizând "reducerea gradului de excluziune socială și sărăcie pentru 551 de membri ai comunităților rome marginalizate determinate și delimitate geografic în satele Rădeni și Doagele (comuna Dragomirești, județul Vaslui) într-o manieră integrată, inovativă și sustenabilă."  

Într-adevăr, o manieră foarte inovativă de a reduce sărăcia cu un autoturism super-tunat!

Citește și: Explicația lui Daea pentru scumpirea ouălor: Toamna apare curba de ouat / Liderul UCPR e încrezător: Au băgat puicuțe la creștere!Numărul 2 în INS e o fostă salariată la ”Alimentara”, pe vremea lui Ceaușescu. Specialista ”Domnișoara Eli” a avut pe birou un tablou cu chipul lui DragneaDoar o femeie știe să facă PIB-ul în toată România. Ea va ieși la pensie în 2 ani

Dar ce face mai exact firma EMI Call Data în cadrul acestui proiect? "Facem activități care vizează antreprenoriatul, consiliere pentru persoane care înființează start-up-uri.", a mai precizat Alina Jijie.

Datele publice arata ca Primaria Dragomiresti a incheiat anul trecut 'un Acord de Parteneriat cu mai multe entitati publice și private în vederea depunerii cererii de finanțare în cadrul Programului Operațional Capital Uman 2014-2020 (POCU) de integrare socio-economica a comunităților marginalizate, cum ar fi romii. Obiectivul specific 4.1: Reducerea numărului de persoane aflate în risc de sărăcie și excluziune socială din comunitățile marginalizate în care există populație aparținând minorității rome, prin implementarea de masuri integrate'.

Citeşte mai multe despre:   bani europeni,   vaslui,   EMI Call Data,   romi
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Economic