Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Economic Loteria Bonurilor Fiscale: Câștigătoare sunt bonurile emise pe 13 iunie, cu valoarea de 678 lei

Loteria Bonurilor Fiscale: Câștigătoare sunt bonurile emise pe 13 iunie, cu valoarea de 678 lei

Un articol de: |

Bonurile fiscale în valoare de 678 de lei, emise pe 13 iunie, au fost desemnate câșigătoare la extragerea Loteriei bonurilor fiscale de duminică, informează Agerpres.

Fondul de premiere este de un milion de lei, sumă din care vor fi acordate maxim o sută de premii.

Citește și: Execuţia bugetară a CNAIR confirmă. Ce s-a întâmplat cu investițiile în drumuri și autostrăzi în guvernarea PSD'Lucrez în străinătate și nevastă ma înșală. Am înfruntat-o și mi-a zis că ...'S-a aflat! Deși Fiscul estima peste 200.000 de contribuabili vizați, numărul celor care au depus Declarația 600 este de...

Cererile de revendicare pot fi depuse începând cu prima zi după efectuarea extragerii, timp de 30 de zile. Posesorii bonurilor câștigătoare trebuie să depună la orice administrație fiscală din structura ANAF bonurile fiscale în original, copia actului de identitate și o cerere.

După centralizarea cererilor de revendicare a premiului, dacă numărul acestora este de peste o sută, se va realiza o nouă extragere.

Citeşte mai multe despre:   loteria bonurilor,   bonuri fiscale,   extragere,   premiu
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Economic