Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Economic Loteria bonurilor fiscale: O nouă extragere va avea loc pe 18 octombrie, pentru bonurile din luna septembrie

Loteria bonurilor fiscale: O nouă extragere va avea loc pe 18 octombrie, pentru bonurile din luna septembrie

Un articol de: |
Foto: voceatransilvaniei.ro Economic

Extragerea Loteriei fiscale pentru bonurile emise în perioada 1-30 septembrie va avea loc pe 18 octombrie la ora 17.20, informează Mediafax.

Fondul de premiere este de un milion de lei și se va împărţi la maxim 100 de câştigători. În cazul în care vor exista peste 100 de câșigători se va organiza o nouă extragere.

Bonurile căștigătoare vor fi stabilite în urma uneo extrageri în două etape. Pentru început va fi extrasă o bilă pentru determinarea zilei bonurilor câştigătoare, iar apoi vor fi extrase trei bile
pentru determinarea valorii bonurilor câştigătoare.

Rezultatele extragerii vor fi postate pe site-ul MFP, al Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală (ANAF) şi al C.N. "Loteria Română" (CNLR) pentru o perioadă de minimum 30 de zile.

Cei care au bonuri câștigătoare pot depune cererile de revendicare a premiilor începând cu prima zi după efectuarea extragerii, timp de 30 de zile.

Posesorii bonurilor câştigătoare trebuie să depună bonurile fiscale în original, alături de copia actului de identitate şi de o cerere, la orice administraţie fiscală din structura ANAF.

Citeşte mai multe despre:   loteria bonurilor fiscale,   extragere,   octombrie,   septembrie
Recomandă stirea:
email
 
 
+ adauga comentariu COMENTARII (0):
Adauga comentariu
0 caractere :: Numar maxim de caractere 6000
captcha

* Comentariile care contin limbaj vulgar vor fi suspendate


TOP 5 Economic
Alte Articole
TOP 3 Politică
TOP 3 Eveniment
TOP 3 Economic
TOP 3 High-Tech
TOP 3 Auto
TOP 3 Externe
TOP 3 Monden
TOP 3 Inedit
TOP 3 Sport
TOP 3 Lumea lui Banciu
TOP 3 360 de grade