Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Economic Loteria Fiscală: Bonurile din 18 aprilie, în valoare de 144 de lei, câștigătoare

Loteria Fiscală: Bonurile din 18 aprilie, în valoare de 144 de lei, câștigătoare

Un articol de: |

Bonurile în valoare de 144 de lei, emise pe 18 aprilie 2017, au ieșit câștigătoare la Loteria bonurilor fiscale de duminică, informează Agerpres.

La această extragere au participat toate bonurile fiscale emise între 1 și 30 aprilie 2017. Fondul de premiere însumează 1 milion de lei, care va putea fi împărțit în cel mult 100 de premii.

Citește și: Lucrurile SCAPĂ DE SUB CONTROL: Inflația explodează, CRESC dobânzile și ratele. "Puneti-vă centurile, ne prăbușim!" Cine este tânăra ucisă la metrou la Dristor 1. Primele imagini cu Alina, și casa în care a locuitNuntă mare în showbizul românesc! Mireasa îmbrăcată în negru :O Primele imagini de la marele evenimentZERO lei pentru Pasajul de la Domnești în 2018, deși are contractul semnat de peste șapte luni

Dacă numărul persoanelor care vor vrea să revendice premiul va fi mai mare de 100 de persoane, se va face o a doua extragere prin care se va determina un maxim de 100 de bonuri câștigătoare.

Rezultatele extragerii vor fi publicate pe site-ul Ministerului Finanțelor Publice (MFP), al Agenției Naționale de Administrare Fiscală (ANAF) și al C.N. Loteria Română (CNLR), pentru o perioadă de maxim 30 de zile.

Cererile de revendicare ale premiilor vor putea fi revendicare timp de 30 de zile de la extragere. 
 

Citește și: Prețurile gazelor naturale a crescut vertiginos după explozia de la cel mai mare hub din AustriaPasajul de la Domnești nu primește nici un leu în 2018Nu vă e rușine?! “Dacă statul greşeşte, NU păţeşte nimic. Dacă privatul greşeşte, îl vreţi în puşcărie!”

Citeşte mai multe despre:   bonuri,   bonuri fiscale,   loteria bonurilor,   bonuri castigatoare
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Economic