Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Economic Merele de AUR: Acțiunile Apple se îndreaptă spre o deschidere RECORD și o capitalizare de peste 800 de MILIARDE de dolari!

Merele de AUR: Acțiunile Apple se îndreaptă spre o deschidere RECORD și o capitalizare de peste 800 de MILIARDE de dolari!

Un articol de: |

Actiunile Apple sunt în creștere, marți, cu 0,6% și se îndreaptă spre o deschidere record, care va conferi producătorului de iPhone-uri o capitalizare de peste 800 de miliarde de dolari, relatează MarketWatch, citată de News.ro.

Valoarea de piață a Apple a urcat până la 801,37 miliarde de dolari în timpul tranzacțiilor de luni, când acțiunile au atins un vârf de 153,7 dolari pe unitate, care ulterior s-au retras, evaluând compania la 797,72 miliarde de dolari.

Cu 5,21 miliarde de acțiuni listate la 31 martie și cu o cotație de 153,85 de dolari pe unitate înainte de deschidere, Apple este pe cale să fie evaluată la 802,15 miliarde de dolari la deschidere.

Acțiunile Apple trebuie să încheie tranzacțiile de marți la 153,44 dolari pe unitate pentru a conferi companiei o capitalizare de 800 de miliarde de dolari la închidere.

Titlurile Apple au crescut cu 32% în ultimul an, în timp ce indicele Doe Jones a avansat cu 6,3%.

 

Citește și: 67% din banii Companiei de Autostrăzi s-au risipit în 2017 la firme străine. Rezultatul? 0 km de autostradăAndra, anunț după 10 de căsnicie. Din păcate, e adevăratPreviziuni SUMBRE: ”BITCOIN o să se PRĂBUŞEASCĂ total și o să fie UITAT”

Citeşte mai multe despre:   apple,   bursa,   actiuni,   capitalizare,   record,   Doe Jones
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Economic