Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Economic Ministerul Energiei l-a numit pe șeful ANAF în Consiliul de administrație al Romgaz

Ministerul Energiei l-a numit pe șeful ANAF în Consiliul de administrație al Romgaz

Un articol de: |
Foto: Capital Economic

Ministerul Energiei a înlocuit patru membri din Consiliul de administrație al Romgaz, noii veniți având doar mandate provizorii de patru luni. Între ei se află și șeful ANAF, precizează news.ro.

Dumitru Chisăliţă, Aristotel Marius Jude, Răzvan Florin Stoicescu şi Aurora Negruţ au fost revocați ca urmare a expirării mandatelor în cursul lunii mai 2017. În locul lor au fost numiți Bogdan-Nicolae Stan (actualul preşedinte al ANAF), Alexandru Chirilă, Gheorghe - Gabriel Gheorghe şi Virgil Metea, directorul general al Romgaz. 

Citește și: Angajații uzinei Ford din Craiova acuză compania că le impune o renegociere DEFAVORABILĂ a lefurilor, odată cu trecerea contribuțiilorKlaus Iohannis a încălcat protocolul la înmormântarea Regelui. Ce gest a făcutSalariu de excelență pentru Ciprian Sfichi, polițistul lovit cu sabia în cap de un interlop. Cati bani primestePSD-ALDE aruncă țara în datorii: Guvernul pregătește împrumuturi externe de 8 miliarde de euro în următorii 2 ani

Remunerația fixă a membrilor provizorii este "egală cu media pe ultimele 12 luni a câştigului salarial mediu brut lunar pentru activitatea desfăşurată conform clasificării activităţilor din economia naţională", arată raportul companiei trimis Bursei de Valori București.

Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Economic