Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Economic Mugur Isărescu, limbaj colocvial la o reuniune academică: „Suntem plictisiți de reformele structurale. Am înebunit populația, iar o frecăm”

Mugur Isărescu, limbaj colocvial la o reuniune academică: „Suntem plictisiți de reformele structurale. Am înebunit populația, iar o frecăm”

Un articol de: |

Reformele structurale i-au dezgheţat limba guvernatorului BNR. Aflat la o reuniune academică, Mugur Isărescu a uitat de faptul că vorbeşte în faţa unei audienţe formate din rectori, profesori sau bancheri şi a explicat într-un limbaj cât se poate de popular greşelile făcute de-a lungul timpului în economia românească.

Mai exact, el a vorbit despre atitudinea specialiştilor cu privire la politica financiară.

„Până şi noi la Banca Naţională, când auzim, iar politici și reforme. Suntem plictișiți, toți obosiți de fapt de aceste reforme structurale. Noi, la Consiliul de Administraţie la bancă, când facem comunicate, zicem: «Măi, nu mai treceţi aia cu reformele structurale, că am înnebunit populaţia, nu ne mai crede, iar o frecăm!», dar învățământul, ceea ce dorește domnul ministru, fac parte tot din reformele structurale”, a explicat guvernatorul BNR.

Mugur Isărescu: Suntem plictisiți de reformele structurale. Am înnebunit populația, iar o frecăm
Embed:


Citeşte mai multe despre:   Mugur Isarescu,   guvernatorul BNR,   reforme structurale
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Economic