Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Economic Oficial al Ambasadei SUA: Infrastructura şi birocraţia sunt problemele investitorilor americani în România

Oficial al Ambasadei SUA: Infrastructura şi birocraţia sunt problemele investitorilor americani în România

Un articol de: |
Foto: mediafax.ro Economic

Principalele probleme pe care le au companiile americane care au învestit în România sunt infrastructura rutieră, infrastructura sistemului sanitar românesc și birocrația, spune consilierul economic al ambasadei SUA în România, Susan Garro.

Oficialul a făcut această afirmație la Ploiești, în cadrul unei întâlniri cu reprezentanții companiilor americane ce au dezvoltat afaceri în județul Prahova.

Susan Garro a declarat că problemele companiilor din SUA care au afaceri în România sunt aceleași pe care le întâmplină, în general, și companiile românești.

„Este nevoie de o infrastructură rutieră mai bună pentru a-şi putea transporta produsele către pieţele de destinaţie, infrastructura sanitară nu este întotdeauna atât de puternică pe cât ar trebui să fie şi adeseori trebuie să facă faţă la multă birocraţie“, a afirmat Susan Garro, potrivit Mediafax.

Pe de altă parte, Garro a spus că firmele americane sunt foarte mulţumite de înalta calificare a forţei de muncă.Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Economic