Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Economic Orange a fost amendată de ANCOM pentru că nu şi-a informat abonaţii că pot renunţa la contracte

Orange a fost amendată de ANCOM pentru că nu şi-a informat abonaţii că pot renunţa la contracte

Un articol de: |

Orange a fost amendată de Autoritatea de reglementare în comunicaţii, ANCOM cu 20.000 de lei, pe motiv că nu a comunicat abonaţilor că pot denunţa unilateral unele contracte în termen de 14 zile lucrătoare, fără plata penalităţilor de reziliere.

Odată cu livrarea echipamentului, clienţii Orange România au primit şi semnat contractul. Ulterior activării abonamentului contractat, aceştia au solicitat rezilierea contractului fără plata penalităţilor aferente încheierii relaţiei contractuale înainte de expirarea perioadei minime contractuale.

Faptul că, în timpul convorbirilor telefonice prin care li s-a obţinut acordul pentru încheierea contractelor, clienţilor nu le-au fost date informaţii cu privire la data la care este considerat încheiat contractul şi nici la dreptul lor de denunţare unilaterală au fost sancţionate în urma verificărilor efectuate de ANCOM.

Citeşte mai multe despre:   Orange,   amenda,   ANCOM,   clienti,   contracte,   reziliere,   penalitati
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Economic