Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Economic Pensii de LUX! Foștii aleși vor primi din iulie până la 10.000 de lei. De unde provin BANII

Pensii de LUX! Foștii aleși vor primi din iulie până la 10.000 de lei. De unde provin BANII

Un articol de: |
Foto: ampress.ro Economic

Foștii aleși, care și-au votat pensii speciale, primesc, chiar din luna iulie, mai mulți bani, potrivit libertatea.ro

Luând în considerare numărul de mandate, ei își vor mări contul bancar cu până la 4.000 de lei în plus, lunar și vor ajunge la 10.000 de lei, în cazul în care au avut trei mandate în Parlament. Parlamentul se confruntă în aceste momente cu o problemă majoră, fiind în imposibilitatea de a plăti aceste majorări de pensii. La rectificarea bugetară, Camera Deputaților va cere suplimentarea bugetului instituției cu peste 12.000.000 de lei.

Citește și: România va INTERZICE pungile de plasticSimona Halep are în garaj 5 mașini de lux! Vezi ce bolizi conduce tenismenaBitcoin SE PRĂBUȘEȘTE: cel mai mare DECLIN din ultimele şase săptămâni

Se pare că la nivelul instituției sunt 478 de persoane care se bucură de indemnizația pentru limită de vârstă, prevăzută de Legea nr. 96/2006  privind Statutul deputatilor și al senatorilor, republicată.

„În luna iunie 2017, suma brută totala aferentă acestor indemnizații a fost de 1.358.148 lei, sumă plătită la zi, integral”, informează Camera Deputaților.

 Mai mult, tot Camera Deputaților spune că fondurile alocate prin Legea bugetului de stat pe anul 2017 asigură finanțarea indemnizațiilor pentru foști demnitari ai statului, până la sfârșitul lunii iulie 2017.

Citește și: Shinzo Abe a venit în România însoțit de reprezentanții a 20 de companii japoneze: LISTA firmelor Depinde calitatea/gustul mancarii din restaurante de echipamentele din bucatarie? Agenţia Fitch a confirmat ratingurile Municipiului Bucureşti la nivelul "BBB"

„Pentru a putea acoperi plata acestor drepturi pana la sfârșitul anului 2017, Camera Deputatilor va solicita, la rectificarea bugetară, suplimentarea articolului bugetar mentționat, cu suma de 12.300.000 lei”, transmite Camera Deputaților.

 

Citeşte mai multe despre:   pensii de lux,   iulie,   pensii speciale,   mandate
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Economic