Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Economic Peste 500 de posturi desfiinţate la Ministerul Mediului şi alte circa 400 la Apele Române

Peste 500 de posturi desfiinţate la Ministerul Mediului şi alte circa 400 la Apele Române

Un articol de: |
Foto: hartaafacerilor.ro Economic

Peste 500 de posturi vor fi desfiinţate în Ministerul Mediului şi Structurilor Climatice (MMSC) şi instituţiile din subordine.

De asemenea, la Adiministraţia "Apele Române", aflată sub autoritatea ministerului, urmează să fie desfiinţate alte aproape 400 de posturi, informează Mediafax.

Vor fi desfiinţate 515 posturi din structura centrală a MMSC, Departamentul pentru Ape, Păduri şi Piscicultură şi instituţiile din subordinea ministerului, iar din structura centrală a ministerelor se desfiinţează 173 de posturi, rămânând 571, în afara celor ale demnitarilor şi aferente cabinetelor miniştrilor.

În Departamentul pentru Ape, Păduri şi Piscicultură, se reduce numărul posturilor, de la 140, la 136, exclusiv demnitarii şi posturile aferente cabinetului ministrului delegat.

Astfel, la ANPM şi agenţiile judeţene şi din Bucureşti, din 2.133 de posturi, din care 1.928 de posturi pentru instituţiile din subordine, rămân 1.936 de posturi.

La Garda Naţională de Mediu numărul de posturi se reduce de la 889 la 823.

Citeşte mai multe despre:   posturi desfiintate,   Apele Romane,   Ministerul Mediului,   MMSC,   500 de posturi
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Economic