Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Economic Plafonul pentru credite la "Prima Casă" a fost majorat cu încă 400 milioane lei

Plafonul pentru credite la "Prima Casă" a fost majorat cu încă 400 milioane lei

Un articol de: |

Plafonul pentru creditele din programul "Prima Casă" destinate persoanelor fizize a fost majorat cu încă 400 milioane lei, sumă nefolosită până în prezent pentru beneficiarii proiectelor în domenii prioritare pentru economia românească, finanţate din fonduri UE. Suplimentarea de fonduri a fost decisă în şedinţa de marţi a Guvernului, informează Mediafax.

Purtătorul de cuvânt al Executivului Corneliu Calotă, a arătat că alocarea în acest scop a 400,5 milioane lei din plafonul destinat programului de sprijin pentru beneficiarii proiectelor în domenii prioritare pentru economia românească, finanţate din instrumentele structurale ale Uniunii Europene alocate României, a fost decisă întrucât din acest plafon, în sumă de 100 milioane euro pentru 2014, nu a fost acordată nicio garanţie.

Calotă a precizat totodată că tranşa anterioară, de aproape 500 milioane lei, alocată din plafonul pentru achiziţia de locuinţe ANL prin programul Prima Casă a fost deja epuizată.

Citeşte mai multe despre:   fonduri pentru prima casa,   plafon majorat
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Economic