Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Economic Ponta: Schema de minimis va trece de la Finanţe la agenţiile de dezvoltare regională

Ponta: Schema de minimis va trece de la Finanţe la agenţiile de dezvoltare regională

Un articol de: |

Primul ministru Victor Ponta a anunțat că schema de minimis va fi gestionată de acum încolo de Agenţiile de dezvoltare regională, în locul Ministerului Finanţelor, pentru a se evita situaţii ca cea de săptămâna trecută, când sesiunea de înregistrare online a IMM-urilor a fost anulată după blocarea site-ului.

„Cred că soluţia pe care împreună cu ministrul de Finanţe, domnul Chiţoiu, o vom aplica în perioada imediat următoare este să nu mai ţină la Ministerul de Finanţe aceste programe şi să le dăm la ADR-uri, cele care au funcţionat până la urmă cel mai bine, şi nu o să mai avem calculatoare care se blochează şi zeci de mii de firme care accesează doar la Ministerul de Finanţe", a declarat joi Ponta, potrivit Mediafax.

Ministerul Finanțelor Publice a decis anularea procedurii privind acordarea ajutorului de minimis, în urma reclamațiilor primite de la IMM-uri, care susțin că nu au putut depune cererile pentru că site-ul era blocat. Procedura va fi reluată. (Detalii AICI)


Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Economic