Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Economic Programul ”Litoralul pentru toți” debutează pe 2 septembrie. Care sunt tarifele pentru un sejur de șase nopți

Programul ”Litoralul pentru toți” debutează pe 2 septembrie. Care sunt tarifele pentru un sejur de șase nopți

Un articol de: |

Programul ”Litoralul pentru toți” 2013 se va desfășura în perioada 2-29 septembrie, lansat de Asociația Litoral-Delta Dunării, Federația Patronatelor din Turismul Românesc (FPTR) și Asociația Națională a Agențiilor de Turism.

În ediția de toamnă a acestui program, tarifele maximale le ajung pe cele din ediția mai-iunie, citează un comunicat al asociaților remis Mediafax.

Astfel, o persoană achită, pentru un sejur de șase nopți, 205 lei la un hotel de o stea, fără mic dejun, 235 de lei la un hotel de două stele, fără mic dejun, 265 de lei la un hotel de trei stele, fără mic dejun, 315 lei la un hotel de două stele, cu mic dejun, 425 de lei la un hotel de trei stele, cu mic dejun, 485 de lei la un hotel de patru stele, cu mic dejun şi 605 lei la un hotel de cinci stele, cu mic dejun.

Tarifele maximale pentru sejururi all inclusive de 5 nopţi pentru o persoană ajung până la 765 de lei la un hotel de trei stele, 875 de lei la un hotel de patru stele şi 985 de lei la un hotel de cinci stele.

Tarifele indicate exprimă o recomandare maximală, valoarea acestora fiind stabilită de fiecare prestator.

Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Economic