Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Economic PSD A PLĂTIT DATORIILE COLOSALE ALE TVR! Ajutorul de stat, mascat printr-o lege specială: „Concurență ILEGALĂ față de mediul privat” (VIDEO)

PSD A PLĂTIT DATORIILE COLOSALE ALE TVR! Ajutorul de stat, mascat printr-o lege specială: „Concurență ILEGALĂ față de mediul privat” (VIDEO)

Un articol de: |

TVR scapă de datorii! Cu alte cuvinte statul a plătit datoriile TVR către ... stat. Anunţul că televiziunea publică nu mai are restanţe vine din partea președintelui-director general al TVR, Irina Radu.

Ajutorul de stat pentru TVR a venit mascat printr-o lege specială. Președintele-director general al TVR, Irina Radu, a anunțat că instituția pe care o conduce și-a plătit datoriile istorice către bugetul de stat. Iar acest lucru a fost posibil după ce taxa-radio TV a fost eliminată printr-o lege care a decis că finanțarea Televiziunii Publice să se facă de la buget. Potrivit unui comunicat al televiziunii, datoria fiscaăa achitată a fost de 522 de milioane de lei.

 

PSD A PLĂTIT DATORIILE COLOSALE ALE TVR! Ajutorul de stat, mascat printr-o lege specială: „Concurență ILEGALĂ față de mediul privat”Plata a fost facută în ultima zi a lunii precedente, iar ANAF a anunțat că urmează să ridice sechestrul instituit anul trecut pe bunuri mobile și imobile ale instituției. Imediat, au venit și precizările directorului televiziunii publice.

Citește și: România detronează Franţa la producţia de PORUMB: Suntem primii din Europa! Un vasluian și-a prins nevasta goală în braţele primarului. Scuza femeii este fabuloasăS-a găsit soluția să nu mai moară nimeni la metrou. Guvernul: în 2018 se rezolvă problemaCurentul electric, OPRIT vineri în zone din București, Ilfov și Giurgiu. Vezi ce străzi sunt afectate

 

IRINA RADU, director general TVR
"Aceşti bani au folosit în mare parte ca să ne plătim datoria, pentru a rezolva o problemă de ordin naţional până la urmă. Asta nu înseamnă, cum s-a scris până acum, că dintr-o dată suntem bogaţi şi vom face şi noi emisiuni de 150.000 de euro ediţia", a spus Irina Radu, potrivit hotnews.ro

TVR a mai anunțat că, după mulți ani de pierderi, a încheiat anul 2016 cu profit de 6,4 milioane de lei.

Citeşte mai multe despre:   TVR,   PSD,   datorii,   lege speciala
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Economic