Schimbă povestea carierei tale şi fii unul dintre primii specialişti în management dentar din ţară!

Schimbă povestea carierei tale şi fii unul dintre primii specialişti în management dentar din ţară!

(P) Înscrie-te până în 15 Martie la Şcoala Dental Office Managers şi plăteşti cu 50€ mai puţin. 

Câți dintre voi ați avut o programare la stomatolog și, din cauza întârzierilor, ați fost nevoiți să așteptati prea mult timp înainte de a fi preluați de medic? Un disconfort major pentru pacienți, dar și pentru medicul depășit de sarcinile pe care trebuie să le îndeplinească.

Adițional unui act medical fără cusur, medicul stomatolog trebuie să se asigure că și celelalte aspecte ale clinicii dentare sunt perfect funcționale. Iar lipsa unui specialist care să coordoneze activitatea clinicii dincolo de scaunul dentar determină o experiență neplacută a pacientului în cabinet, dar și o atmosferă tensionată în cadrul echipei.

În curând, însă, lucrurile se vor schimba! Soluția vine din partea Școlii Dental Office Managers, primul program de entry și middle level management din România care formează specialiști în managementul clinicilor dentare.

Înființată de liderul serviciilor de medicină dentară din România, DENT ESTET, sub îndrumarea Asociației Americane Dental Office Managers, Școala DOM vine în întâmpinarea clinicilor și cabinetelor dentare din România cu o serie de cursuri de pregătire susținute de experți de top din domenii de interes pentru dezvoltarea unui business stomatologic. Aspectele de marketing, de strategie in mediile sociale sau cele destinate creşterii constante a profitabilităţii companiei sunt doar câteva din cunoştinţele pe care studenţii Şcolii DOM şi le vor însuşi până la sfârşitul celor 3 luni. Iar vestea bună este că oricine poate participa la aceste cursuri, indiferent de experienţa în domeniu.

Dacă faci parte din personalul non-medical al unei clinici dentare sau, pur și simplu, ai nevoie de un ghid de carieră, Școala DOM îți oferă know-how-ul și instrumentele necesare pentru administrarea cu succes a unei clinici dentare.

În doar 3 luni poți deveni specialist în managementul stomatologic! Profesorii școlii DOM îți vor arăta cum să îmbunătățești serviciile unei clinici stomatologice în funcție de factori precum: cerințele pacienților, concurență, politică internă, pregătirea personalului, eficiența timpului și a spațiului utilizat etc.

Dacă simți nevoia unui nou impuls pe plan profesional, îți poți testa și îmbunătăți abilitățile de manager în cadrul celor 3 module de pregătire ale Școlii DOM. Înscrierile sunt active pe site-ul Asociației Dental Office Managers România până la data de 15 martie 2014, iar cursanții primei serii beneficiază de o reducere de 50 euro la taxa de participare.

Află totul despre Școala DOM și despre modalitățile de înscriere, accesând site-ul http://www.dentalmanagers.ro sau apelând numarul de telefon: 0754 888 023.

Începe-ţi cariera în management dentar chiar acum!

Urmăriți B1TV.ro și pe