Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Economic Soția deputatului PSD Eugen Nicolicea, numită șef de serviciu la Transgaz: Nicoleta Nicolicea are pe mână 560 de milioane de euro (VIDEO)

Soția deputatului PSD Eugen Nicolicea, numită șef de serviciu la Transgaz: Nicoleta Nicolicea are pe mână 560 de milioane de euro (VIDEO)

Un articol de: |

Nicoleta Nicolicea are pe mână 560 de milioane de euro ca şef de serviciu la Transgaz. Soția deputatului PSD Eugen Nicolicea a fost numită la începutul anului în funcţie. Ea se va ocupa de continuarea proiectului Nabucco, informează B1 TV. 

Nicoleta Nicolicea a lucrat și anul trecut la Transgaz, pe o funcție neprecizată. Potrivit declarației sale de avere de la începutul anului, a încasat venituri salariale anuale totale nete de 47.000 de lei, în medie circa 3.900 lei pe lună, plus diurne de deplasare și tichete de masă în valoare de 9.215 lei.

Citește și: Bloomberg, despre România: Deși are cea mai mare creştere economică din Europa, în spatele ei se ascunde cea mai apăsătoare sărăcieS-a găsit soluția să nu mai moară nimeni la metrou. Guvernul: în 2018 se rezolvă problemaUn vasluian și-a prins nevasta goală în braţele primarului. Scuza femeii este fabuloasăIncredibil! Cu cât CREȘTE RATA LA CREDITELE ÎN LEI?! BNR a anunțat noul indice ROBOR

Aceste informații nu corespund însă cu cele din ultima declarație de avere a soțului Eugen Nicolicea, din ianuarie 2017, unde se menționează că Nicoleta Nicolicea a încasat anul trecut în total peste 25.000 de lei , circa 2.000 de lei pe lună din salariul de consilier la Guvern, plus drepturi de autor de peste opt mii de lei ca ziarist la publicația online Sursa Zilei.

Nicoleta Nicolicea a fost numită consilier la Cancelaria primului ministru în 2014, în mandatul de premier al fostului lider PSD Victor Ponta, în Guvernul căruia soțul Eugen Nicolicea, pe atunci la UNPR, era ministru delegat pentru relația cu Parlamentul. Anterior, ea a fost membru în Consiliul de Administrație al TVR, în perioada 2010-2013.

În martie anul acesta, ministerul Energiei a anunțat că a emis autorizația de construire pentru proiectul secțiunii românești a gazoductului Bulgaria - România - Ungaria - Austria care va interconecta rețelele de gaze naturale din cele patru state. Investiția este estimată la 560 milioane euro, din care 179 milioane euro vor fi acoperiți de Uniunea Europeană. De acest proiect se va ocupa Nicoleta Nicolicea.

Soția deputatului PSD Eugen Nicolicea, numită șef de serviciu la Transgaz: Nicoleta Nicolicea are pe mână 560 de milioane de euro

Citește și: "Creșterea salarială promisă de Guvern NU VA AVEA LOC!" Lucrurile SCAPĂ DE SUB CONTROL: Inflația explodează, CRESC dobânzile și ratele. "Puneti-vă centurile, ne prăbușim!" ZERO lei pentru Pasajul de la Domnești în 2018, deși are contractul semnat de peste șapte luni

Dacă întâmpinaţi probleme pe Google Chrome cu vizionarea materialelor VIDEO, daţi CLICK pe linkul acesta şi vedeţi ce paşi trebuie să urmaţi pentru a remedia problema!

Acesta a apărut după eșecul Nabucco și presupune dezvoltarea unei capacități de transport gaze naturale între punctele existente de transport gaze naturale din Bulgaria și Ungaria prin construirea unei noi conducte.

Citește și: Prețurile gazelor naturale a crescut vertiginos după explozia de la cel mai mare hub din AustriaPasajul de la Domnești nu primește nici un leu în 2018Nu vă e rușine?! “Dacă statul greşeşte, NU păţeşte nimic. Dacă privatul greşeşte, îl vreţi în puşcărie!”

BRUA va străbate teritoriul României pe o distanță de 528 de kilometri. Noul gazoduct va avea o capacitate maximă de livrare de gaze de 1,5 miliarde de mc/anual spre Bulgaria și 4,4 miliarde de mc/anual spre Ungaria. 

Citeşte mai multe despre:   eugen nicolicea,   sefa,   transgaz
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Economic