Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Economic Soțul Andreei Esca, datorii uriașe la bancă! Pentru ce a avut nevoie de atâția bani

Soțul Andreei Esca, datorii uriașe la bancă! Pentru ce a avut nevoie de atâția bani

Un articol de: |
Foto: agentiadepresamondena.com Economic

Alexandre Eram, soțul Andreei Esca, este acționarul majoritar al unei firme care deține mai multe magazine specializate în comercializarea produselor cosmetice profesionale, potrivit wowbiz.ro.

Cu toate acestea, afacerea a adus profit familiei doar în anul 2014, atunci când câștigul a fost de 312.995 de lei.

Citește și: Incredibil! Cu cât CREȘTE RATA LA CREDITELE ÎN LEI?! BNR a anunțat noul indice ROBORMărturiile zguduitoare ale călătorilor aflați în metrou când Alina Ciucu a fost ucisă. „Tata, s-a simțit cum a trecut trenul peste eaScrisoarea trimisă de asasina de la metrou cu două luni înaintea comiterii crimei"Creșterea salarială promisă de Guvern NU VA AVEA LOC!"

În anul 2013, firma se afla în impas și a perdut peste 500.000 de lei. Din acest motiv, soțul Andreei Esca a făcut un împrumut de 800.000 de euro la o bancă.

După ce firma a început să returneze creditul, compania lui Eram a făcut o refinanțare a acestuia, iar datoria a ajunsa la 825.000 de euro.

Din această sumă, 720.000 de euro sunt pentru “nevoi generale”, iar restul de 105.000 de euro sunt pentru emiterea de scrisori cu garanție bancară”.

Citește și: Lucrurile SCAPĂ DE SUB CONTROL: Inflația explodează, CRESC dobânzile și ratele. "Puneti-vă centurile, ne prăbușim!" ZERO lei pentru Pasajul de la Domnești în 2018, deși are contractul semnat de peste șapte luniPrețurile gazelor naturale a crescut vertiginos după explozia de la cel mai mare hub din Austria

Creditul a fost garantat cu un teren intravilan de 570 de metri pătrați si o hală metalica aflată pe acesta, cu un alt teren și o construcție, în suprafață totală de 404 metri pătrați, dar și cu un teren din Galați.

Cu toate acestea, împrumutul a ajutat firma doar în anul 2014, pentru că în 2015, au fost înregistrate noi pierderi, deficitul fiind de 678.808 lei.

Alexandre Eram are mai multe magazine în București și Constanța, dar s-a extins și în străinatate, în Franța, Belgia și Polonia.

Citește și: Pasajul de la Domnești nu primește nici un leu în 2018Nu vă e rușine?! “Dacă statul greşeşte, NU păţeşte nimic. Dacă privatul greşeşte, îl vreţi în puşcărie!”Inflația urcă la maximul ultimilor 4 ani. Explicația Guvernatorului BNR

Citeşte mai multe despre:   sot,   andreea esca,   alexandre eram,   darorii uriase
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Economic