Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Economic Statul pregătește programul „Casa Mea”! Avans de 15%, valoare totală a imobilului, 100.000 de euro

Statul pregătește programul „Casa Mea”! Avans de 15%, valoare totală a imobilului, 100.000 de euro

Un articol de: |
Foto: Economica Economic

Statul are în vedere implementarea unui nou program, pe lângă Prima Casă, care se va numi programul Casa Mea. Ceea ce înseamnă că persoanele interesate să își cumpere o casă cu garanția statului, vor da un avans de 15%, dar nu va exista limitarea de 65 de mii de euro ca în cazul Prima Casă. Valoarea maximă va fi de 100 de mii de euro, potrivit money.ro.

„PIB se face la magazine, s-a făcut la mici de 1 mai. Vestea proastă e ca acest PIB nu este sustenabil şi nu aduce creşterea salariilor. România nu-şi permite să nu mărească salariile. Problema, în cazul majorărilor anunţate în sectorul bugetar, va interveni când piaţa muncii va simţi un imbold de corelare. Statul vine cu un program de măriri de salarii la stat, acolo unde sunt 1,3 milioane de salariaţi. Indiscutabil această mărire va ave aun efect asupra sectorului privat”, a declarat Vasilescu.

Citește și: Incredibil! Cu cât CREȘTE RATA LA CREDITELE ÎN LEI?! BNR a anunțat noul indice ROBORMărturiile zguduitoare ale călătorilor aflați în metrou când Alina Ciucu a fost ucisă. „Tata, s-a simțit cum a trecut trenul peste eaScrisoarea trimisă de asasina de la metrou cu două luni înaintea comiterii crimei"Creșterea salarială promisă de Guvern NU VA AVEA LOC!"

 

Citeşte mai multe despre:   programul casa mea,   programul prima casa,   pib in romania
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Economic