Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Economic Tăriceanu, despre datornicii în franci elvețieni: "Fiecarea cetățean are responsabilitatea de a își gestiona averea, banii și nu trebuie ca eu, dumneavoastră și alții să îi compensăm celui care riscă" (VIDEO)

Tăriceanu, despre datornicii în franci elvețieni: "Fiecarea cetățean are responsabilitatea de a își gestiona averea, banii și nu trebuie ca eu, dumneavoastră și alții să îi compensăm celui care riscă" (VIDEO)

Un articol de: |

Legea conversiei creditelor în franci elveţieni la cursul istoric este neconstituţională, a decis, marţi, Curtea Constituţională. Preşedintele Curţii Constituţionale, Valer Dorneanu, a anunţat că judecătorii CCR au admis excepţia de neconstituţionalitate ridicată de Guvern în toamnă. Ca urmare a deciziei luate de judecătorii constituționali, se va reveni la legea vechea privind plata creditelor în monedă străină (Detalii AICI).

Într-o conferință de presă, președintele Senatului a fost întrebat despre această decizie a Curții Constituționale și ce se va întâmpla mai departe cu cei care au credite în franci elvețieni. Tăriceanu a afirmat că el nu a fost un fan al proiectului de lege care a fost declarat neconstituțional și că e responsabilitatea celui care a riscat să suporte consencințele și nu a cetățenilor simpli de îl compensa.

Citește și: Parlamentarii de la putere se grăbesc să aprobe înființarea Fondului Suveran de Investiții, cu un capital social în numerar de 9 miliarde de leiCea mai sexy jucătoare de tenis e ROMÂNCĂ! Cum arată, aproape goală Anda Adam, goală în pat. Cum le-a spus artista fanilor noapte bună! CRUCIADA FISCALĂ a PSD continuă! AMENZI USTURĂTOARE pentru nerespectarea OUG privind mutarea contribuțiilorCrescătorii de animale dau vina pe supermarketuri pentru scumpirea nejustificată a cărnii

"Eu nu sunt un prieten al acelui proiect de lege care a trecut prin Parlament pentru că cred că fiecarea cetățean are responsabilitatea de a își gestiona averea, banii și nu trebuie ca eu, dumneavoastră, și alții să îi compensăm celui care riscă. Pentru că ce au făcut unii? Au jucat pe francul elvețian. Eu știu că foarte mulți colegi de ai mei evită să vorbească că știu că nu este popular. Unii și-au luat credite în franci elvețieni. Evoluția francului elvețian a fost cea pe care o știți, unii au pierdut. Și acum ce să fac? Eu să stau să le compensez pierderile? Dacă eu fac o greșeală proprie, vă chem pe dumneavoastră să îmi compensați pierderea?", a afirmat Tăriceanu.

Tăriceanu, despre datornicii în franci elvețieni: "Fiecarea cetățean are responsabilitatea de a își gestiona averea, banii și nu trebuie ca eu, dumneavoastră și alții să îi compensăm celui care riscă"

Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Economic
Alte Articole
TOP 3 Politică
TOP 3 Eveniment
TOP 3 Economic
TOP 3 High-Tech
TOP 3 Auto
TOP 3 Externe
TOP 3 Monden
TOP 3 Sport
TOP 3 Lumea lui Banciu
TOP 3 360 de grade