Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Economic Tăriceanu, despre ”revoluția fiscală”: Pentru șeful ALDE concedierea a o mie de angajați nu e una masivă (VIDEO)

Tăriceanu, despre ”revoluția fiscală”: Pentru șeful ALDE concedierea a o mie de angajați nu e una masivă (VIDEO)

Un articol de: |

Liderul ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, a vorbit luni, la Parlament despre pachetul de legi privind reforma fiscală, susțiând că acestea nu fac referire la o anumită categorie de angajați și că au drept scop corectarea unor anomalii care au funcționat în România. 

Tăriceanu, despre ”revoluția fiscală: Pentru șeful ALDE concedierea a o mie de angajați nu e una masivă

Citește și: Efectele DEVASTATOARE ale CRIZEI politice: Cel mai slab leu din ISTORIE; Toți indicii bursieri, pe minusAndra și-a lăsat copiii, a plecat să doarmă la hotel! Ce se întâmplă cu familia MăruțăAșa arată AURUL Rusiei! Imagini UNICE cu rezerva de stat de la Moscova (FOTO)

”Prin actualul pachet de legi de reformă fiscală există obligația și consecințele care sunt penale pentru nevărsarea acestor contribuții la bugete, pentru că, dacă stați să vă gândiți, aceste contribuții sunt reținute de la angajați dar nu sunt vărsate în bugetul statului. Reforma fiscală urmărește și corectarea acestei mari anomalii care a funcționat în ultimii mulți ani în România. 

Măsurile fiscale nu vizează o anumită categorie, că e vorba de mediul privat sau cel unde este acționar majoritar statul. Interpretările pot fi diverse. Texul legii nu face referire expresă la o anumită categorie cred că toți cei care au un comportament neadecvat trebuie sancționați. Toată lumea trebuie să respecte cadrul legal”, a declarat liderul ALDE. 

Întrebat dacă nu există riscul de a se ajunge la concedieri masive, Tăriceanu a răspuns: ”Nu știu ce înseamnă pentru dumneavoastră concedieri masive. În 1997, când eu eram ministru al Industriei și Comerțului, numai din sectorul minerit au trebuit să fie disponibilizați 100.000. Dacă se disponibilzează astăzi la o companie o mie de oameni și comparați cu 100.000 numai din sectorul minier, atunci o să avem dimensiunea cuvântului masiv”.  
 

Citește și: HAOS după demisia Guvernului: Leul se PRĂBUȘEȘTE! Milioane de români, AFECTAȚIAnunț ȘOC! Sute de români vor deveni ŞOMERI! Una dintre cele mai mari fabrici își ÎNCHIDE porțileCât va costa mâncarea anul acesta. Primele semnale de la începutul lui 2018

Citeşte mai multe despre:   Călin Popescu Tăriceanu,   reforma fiscală,   concedieri masive
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Economic