Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Economic Tupeu 2017: Denise Rifai vorbește despre firmele care nu-și plătesc contribuțiile salariaților, în condițiile în care Realitatea TV e în insolvență de ani de zile (VIDEO)

Tupeu 2017: Denise Rifai vorbește despre firmele care nu-și plătesc contribuțiile salariaților, în condițiile în care Realitatea TV e în insolvență de ani de zile (VIDEO)

Un articol de: |

Hoțul strigă hoții! Prezentatoarea Denise Rifai a dezbătut, în emsiunea de miercuri, situația firmelor care nu plătesc contribuțiile salariaților, în condițiile în care Realitatea TV este în insolveță de ani de zile.

“Oamenii aceștia, în baza informațiilor venite de la ANAF, 157.798 de societăți comerciale, nu au plătit până acum contribuțiile sociale. Ce se va întâmpla cu cei peste 2 milioane de angajați? O să le scadă salariile? Asta se va întâmpla cu 2 milioane de oameni?”, susținea sus și tare Denise Rifai.

Tupeu 2017: Denis Rifai vorbește despre firmele care nu-și plătesc contribuțiile salariaților, în condițiile în care Realitatea TV e în insolvență de ani de zile

Citește și: Bitcoin SE PRĂBUȘEȘTE: cel mai mare DECLIN din ultimele şase săptămâniAndra și-a lăsat copiii, a plecat să doarmă la hotel! Ce se întâmplă cu familia MăruțăShinzo Abe a venit în România însoțit de reprezentanții a 20 de companii japoneze: LISTA firmelor 

Reamintim că evaziunea atinge cote record la Realitatea TV, instituție aflată în insolvență de 6 ani. Patru premieri, 5 șefi ai ANAF și nu mai știm câți miniștri de Finanțe au patronat, în tot acest timp, un caz de evaziune fiscală fără precedent.

Practic, Realitatea tv nu a plătit în cei șase ani de insolvență nici un fel de taxe și impozite și a continuat să funcționeze.

Citește și: Depinde calitatea/gustul mancarii din restaurante de echipamentele din bucatarie? Agenţia Fitch a confirmat ratingurile Municipiului Bucureşti la nivelul "BBB"Efectele DEVASTATOARE ale CRIZEI politice: Cel mai slab leu din ISTORIE; Toți indicii bursieri, pe minus

Conform ultimului tabel definitiv rectificat/completat al creanţelor, publicat pe data de 2 noiembrie 2015, datoriile societăţii la data deschiderii insolvenţei erau de aproximativ 26 de milioane de euro (117,3 milioane de lei), potrivit pagina de media.

În prezent, datoriile la bugetele de stat sunt de trei ori mai mari faţă de cele înscrise în tabelul creditorilor. În ultimul an, au crescut cu două milioane de euro. (Detalii AICI)

Citeşte mai multe despre:   Denise Rifai,   Realitatea TV,   salariaților
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Economic