Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Economic Uitați de 666! Noua CIFRĂ DE GROAZĂ a românilor este 600: Formularul de venit despre care Ministerul Finanțelor TACE. Sute de mii de oameni, la COZI interminabile!

Uitați de 666! Noua CIFRĂ DE GROAZĂ a românilor este 600: Formularul de venit despre care Ministerul Finanțelor TACE. Sute de mii de oameni, la COZI interminabile!

Un articol de: |

Sute de mii de persoane fizice - dacă nu peste un milion - care desfășoară activități independente și au contracte pe drepturi de autor sau alte tipuri de contracte de colaborare trebuie să depună, până în 31 ianuarie 2018, Formularul 600. Pare o denumire abstractă pentru cei mai mulți, pentru că nimeni nu știe ce să facă. 

Formularul trebuie depus de toate persoanele fizice cu activități independente care estimează că vor câștiga în 2018 peste 1.900 de lei pe lună, dar și de către cei care vor câștiga sub acest nivel.

Citește și: Imprumut obtinut usor? Atentie la capcane!Româncă de 16 ani, violată. I-au examinat zona intimă și au găsit un detaliu irealUn apropiat al premierului Ungariei cumpără cel mai important hotel din Satu Mare (FOTO)

În toată această nebunie, în care sute de mii de oameni trebuie să ajungă la administrațiile fiscale, lipsa de informare îngreunează toată acțiunea într-o lună ianuarie și așa aglomerată de oameni care au alte documente de depus, de făcut plăți etc, scrie DC News

Ministrul de Finanțe, Ionuț Mișa, nu zice nici "pâs". Și pentru că nu a existat o campanie de informare și lămurire a oamenilor, persoanele cu profesii liberale care au de-a face cu Formularul 600, stau la coadă nu o singură dată, ci chiar de două ori! Prima dată pentru informare, a doua oară pentru a depune Formularul 600, care, dacă nu  e completat corect, va genera și o a treia vizită la ghișeele aglomerate ale finanțelor publice.

 

Citește și: Străinii scot banii din România: SUTE de milioane de euro au dispărut în anul 2017VREMURI GRELE pentru români: Preţul pâinii ar putea CREŞTECum poţi primi BANI drept compensaţie pentru ÎNTÂRZIEREA zborului

Citeşte mai multe despre:   formularul 600,   taxe 2018,   finanțe publice,   Ionuț Mișa
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Economic