Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Economic Vești proaste pentru Nintendo! În ciuda popularității, profitul Pokemon Go este limitat (VIDEO)

Vești proaste pentru Nintendo! În ciuda popularității, profitul Pokemon Go este limitat (VIDEO)

Un articol de: |

Nintendo vine cu veşti proaste pentru investitori. Deşi este un real succes şi s-a dovedit a fi foarte profitabil, jocul Pokemon Go nu va contribui cu o sumă prea mare la bugetul companiei nipone întrucât acesta este deţinut în cea mai mare parte de firma Niantic şi de Google, arată B1 TV.

Situația rămâne dificilă pentru compania japoneză ale cărei acţiuni au scăzut cu 18% după ce a anunţat că Pokemon Go va aduce doar un profit limitat pentru Nintendo.

Vești proaste pentru Nintendo! În ciuda popularității, profitul Pokemon Go este limitat

Citește și: Imprumut obtinut usor? Atentie la capcane!Româncă de 16 ani, violată. I-au examinat zona intimă și au găsit un detaliu irealUn apropiat al premierului Ungariei cumpără cel mai important hotel din Satu Mare (FOTO)

Imediat după lansarea jocului, investitorii au crezut că acest joc va produce o renaştere pentru Nintendo ale cărei acţiuni au crescut cu 120%, dar se pare că momentele dificile nu au trecut pentru niponi. Compania Nintendo şi The Pokemon Company sunt doar 2 dintre investitorii care au contribuit la realizarea aplicaţiei Pokemon Go de către Niantic, printre cei mai generoşi numărându-se şi Google, care va obţine un profit mult mai ridicat din acest proiect.

Nu este însă totul pierdut pentru Nintendo. Japonezii au anunţat că ar putea să sporească profitul obţinut din acest joc după ce vor fi adăugate caracteristici suplimentare pentru joc, care vor fi produse de The Pokemon Company.

Citește și: Străinii scot banii din România: SUTE de milioane de euro au dispărut în anul 2017VREMURI GRELE pentru români: Preţul pâinii ar putea CREŞTECum poţi primi BANI drept compensaţie pentru ÎNTÂRZIEREA zborului

 

Citeşte mai multe despre:   nintento,   Pokemon Go,   joc,   profit,   actiuni
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Economic